UMALO NASTRADALI: Fanovi tužili Bijonse!

Rakel Kastelanos i Gabrijela Dejvidson tvrde da ih je na nastupu američke pevačice u Čikagu publika oborila na pod i polomila im kosti

  • 4

Pevačica Bijonse može da se pohvali armijom fanova širom sveta, međutim ostala je bez dve obožavateljke, koje tvrde da ih je na njenom koncertu u Ćikagu publika obobrila na pod i polomila im kosti, zbog čega su podnele tužbu protiv američke zvezde.

Rakel Kastelanos i Gabrijela Dejvidson u svojoj tužbi navode da su kupile kartu kako bi posmatrale koncert blizu pozornice, ali zbog velike gužve nisu uspele da dođu do bine.

- Nekoliko sati pre nego što je počeo koncert, grupa je postajala veća i zabrinutija zbog toga jer nije znala gde i kada će da se otvore vrata za ulazak u arenu, ali to im niko nije objasnio - piše u tužbi sada već bivših fanova slavne Bijonse.

Kako devojke navode, kada su se kapije otvorile, zaposleni u "Junajted centru" nisu dali baš nikakve instrukcije kako i na koji način da dođu do bine i tada ih je užurbana publika oborila na pod i gazila po njima.

Gabrijela i Rakel su ubrzo prevezene u bolnicu, gde im je utvrđen prelom kostiju, Devojke su se oporavile i sada traže novčanu odštetu od Bijonse, a tuže i halu "Junajted centar" i koncertnu agenciju "Live Nation".

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA