Milan Popović doveo sina u Beograd posle sedam meseci! (FOTO)

Kako bi što više bio posvećen malom Aleksandru, Popović će svoje poslovne obaveze svesti na minimum, a kako bi dečaku boravak bio što prijatniji, Milan je svoj penthaus je pretvorio u dečiju igraonicu

  • 4

Milan Popović je konačno doveo sina Aleksandra u svoj dom u Beogradu. Kralj bakra je juče u popodnevnim časovima sleteo na aerodrom "Nikola Tesla", noseći u naručju svog sina. Nakon što su sleteli, Milan nije skidao osmeh sa lica, kao ni njegov jedinac, koji se sve vreme smeškao.

Kako bi što više bio posvećen malom Aleksandru, Popović će svoje poslovne obaveze svesti na minimum, a za potrebe njegovog negovanja, čak nije ni angažovao dadilju. Kako bi dečaku boravak bio što prijatniji, Milan je svoj penthaus je pretvorio u dečiju igraonicu. 

Dečakovoj poseti Srbiji se posebno raduju i Milanova najuža porodica, i kako prenosi "Blic", otac će sa mališanom posetiti i Vršac i Pančevo, kako bi ga konačno videli i Popovićevi majka, sestra i brat, koji su za svog voljenog člana familije pripremili mnoštvo poklona.

Da podsetimo, sud u Zagrebu prošle nedelje je doneo odluku, da dodeli zajedničko starateljstvo Milanu Popoviću i njegovoj bivšoj partnerki Severini Vučković, pri čemu otac ima pravo da provede vreme sa sinom dva puta mesečno, po pet dana, i po prvi put može da ga vodi van granica Hrvatske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA