SILA: Evo šta vas očekuje u večerašnjoj epizodi (VIDEO)

Sila se vraća u Mardin i odlazi kod roditelja po dete. Bedar joj govori da je Boran dolazio po Berdihana i otišao sa njim

  • 1

Na televiziji “Pink” večeras se emituje nova epizoda “Sile”sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati i pogledati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

Emre, Sila i Dilaver su na sastanku. Dilaver želi da iznese svoje predloge, ali ga Emre u tome zaustavlja govoreći mu da mora da poštuje Sili. Boran sve posmatra iza odškrinutih vrata. Sila pokušava da spreči raspravu između njih dvoje. U tom momentu ulazi Boran i ironično im poželi srećan rad. Dilaver tada Boranu saopštava da je on Silin partner. Boran mu odgovara da ga ne zanimaju ni firma, ni on, ali da ukoliko bude pogrešio imaće sa njim posla. Sila se vraća u Mardin i odlazi kod roditelja po dete. Bedar joj govori da je Boran dolazio po Berdihana i otišao sa njim.

Sila žurno odlazi, ali po dolasku kući kada bude videla da nema ni deteta ni Berdihana, nastupiće panika. Ubica kojeg je unajmio Ahmet aga prati Borna u stopu i čeka povoljan trenutak da izvrši zadatak, a da pritom ne probudi sumnju. Boran sina odvodi kod jedne stare žene, koja ga u prvi mah nije prepoznala. Kada ju je Boran podsetio na njegovo detinjstvo, ona ga uvodi zajedno sa Berdihanom u kuću. Kako je Bardihan počeo da plače, a Boran ije poneo mleko za njega, ustaje i odlazi da pronađe apoetku koja je  otvoreno kako bi kupio mleko. Hodajući mračnim ulicama, zazvoniće mu telefon. Sila po ko zna koji put pokušava da dobije. Boran se premišlja da li da joj odgovori na poziv i  u momentu kada bude to učinio, začuće se pucnji. Sila počinje histerično da ga doziva.

Pogledajte najavu večerašnje epizode:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA