LUKAS NASTAVIO RAT SA STARLETAMA: Deca znaju više o Staniji i Soraji nego o Nikoli Tesli!

- Pošto na sudu ne mogu da me dobiju, pristajem da javno priznam krivicu samo ukoliko veliki novac uplate na račun za pomoć dečjim mozgovima nastradalim od Stanije i Soraje - izjavio je popularni pevač

  • 16

Rat između Ace Lukasa i Stanije i Soraje koji je počeo nakon što je pevač izjavio da je čuo da se "njih dve je*u za pare", bukti svom snagom, njih dve su najavile tužbe protiv njega, a Aca ne posustaje i starlete je uporedio sa tasmanijskim đavolima koji loše utiču na razvoj dečijih mozgova!

- Prvo, moja izjava je izvučena iz konteksta jer me je novinarka pitala da li sam čuo da se njih dve je*u za pare. Ja sam rekao da sam to čuo, ali da ne mogu da budem siguran. Sad vi meni recite ko nije čuo za tu priču? Nažalost, mediji su krivi zbog toga što deca više znaju o tim đavolima iz Tasmanije nego o Nikoli Tesli! I da, pošto na sudu ne mogu da me dobiju, pristajem da javno priznam krivicu samo ukoliko veliki novac uplate na račun za pomoć dečjim mozgovima nastradalim od Stanije i Soraje - rekao je Lukas za "Alo".

Da podsetimo, Stanija je juče za Telegraf ispričala da će sigurno tužiti Acu Lukasa, a Soraja nam je takođe potvrdila da je podnela tužbu protiv pevača kao i da će sa njim komunicirati isključivo preko advokata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA