KRISTIJAN: Tijana je izmislila udes da bih joj dao krv! (FOTO)

- Ružna je, čak i odvratna, jer joj smrdi koža izgorela u solarijumu i ne želim da me dodiruje svojim prljavim kandžama. Ja ne je*em debele silikonjare. Skinite mi je sa ku*ca - kaže ogorčeni Golubović

  • 45

Nakon što je u javnost dospela informacija da je silikonska kraljica imala udes, te je ona brže-bolje demantovala, oglasio se i Kristijan Golubović, koji tvrdi da je Tijana izmislila vest kako bi uzela njegovu krv (?!).

- Znate kako, ja ne je*em debele silikonjare. Ona je baš nakaza... Ružna je, čak i odvratna, jer joj smrdi koža izgorela u solarijumu i ne želim da me dodiruje svojim prljavim kandžama - kaže za "Alo" jedini preživeli iz filma "Vidimo se u čitulji".

Kristijan je objasnio zašto je Tijana navodno imala udes, a posle ovoga, nismo sigurni do kojih granica će otići njihov sukob.

- Jednom mom glupavom telohranitelju je javila da pokušava da dođe do mene. Pošto je pre neki dan slušala da sam davao trombocite za obolelog od leukemije, došla je da ideju da izmisli udes, kako bih se angažovao. Njena drugarica je javila mom debilu iz obezbeđenja da je u teškom stanju, a glupavi telohranitelj me je uveče pitao da dam krv. Konsultovao sam se sa budućom suprugom da li to da uradim i zaključili smo da neću da imam nikakve veze sa tom smrdušom! Na kraju se ispostavilo da ona uopšte nije povređena - kaže ogorčeni Kristijan, koji je za sam kraj imao jednu poruku.

- Skinite mi je sa ku*ca, nemoj neko nešto da me pita za tog gada u ženskom obliku - završava Golubović.

(Telegraf.rs/ Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suncokret

    10. april 2014 | 00:59

    E...ja sutra imam ispit..drzite mi palceve!!!:/:)

  • pozz

    10. april 2014 | 01:26

    Sram te bilo seljacino jedna. Musko sam, a pravi muskarac ne sme dopustit sebi da prica ovako o nekoj devojci. Svako ima svoje misljenje, i svoj ukus. Kakav god da je neko ne treba ga ponizavati, ona je silikone uradila da bi imala vise samopouzdanja, a ne da bi nekom olosu kao sto si ti bila lepsa. Od tebe takvog debelog i jadnog je lepsa. Tijana pusti ovog mrtvaca jadnog, nadji normalnog decka, ovo je pustos. :)

  • Wictor

    10. april 2014 | 00:45

    Da i ovaj kaze nesto pametno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA