Ovo je Pinkov odgovor na "Zvezde Granda"! (FOTO)

Radi se o muzičkom takmičenju pod nazivom "Pink bira Superstara", koje će se emitovati od septembra na "ružičastoj televiziji"

  • 3

Od septembra na "Pinku" kreće novi muzički talenat šou-program "Pink bira Superstara", koji je odgovor ružičaste televizije na emisiju "Zvezde Granda".

U pitanju je takmičenje zabavnog karaktera a izbor kandidata vršiće se tokom maja i juna kroz audicije, koje će voditi stručni žiri na čelu sa poznatim autorom Draganom Brajovićem Brajom.

Nakon toga, tokom leta biće izabrano najboljih 50 takmičara koji biti deo šou-programa "Pink bira Superstara". Učesnici ovog talent šoua "ružičaste televizije" će se takmičiti svake nedelje u eliminacijama a veliko finale biće u junu 2015. godine.

Pobednik takmičenja "Pink bira Superstara" će kao nagradu dobiti snimanje albuma za "Siti rekords". Takođe, sleduje mu i kampanja na televiziji "Pink", što će dobiti i prvih 10 superfinalista. Svako od njih učestvovati u snimanju svoje nove pesme, koja ce biti izdata na kompilaciji hitova "Pink Superstar u leto 2015."

Prve audicije za izbor kandidata kreću u maju u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Šou će se pored Pinka u Srbiji emitovati i u Bosni i Hercegovini na Pink BH, i u Crnoj Gori na Pink M.

Audicije će pored gradova u Srbiji obuhvatiti i gradove u Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori.

Ceo ovaj projekat će pored Braje okupiti i druge poznate autore, a šou "Pink bira Superstara" biće do sada najspektakularniji muzički talent šou na ovim prostorima. Uz impozatnu scenografiju, snimanje će se odvijati u Pinkovom studiju u Šimanovcima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA