EKSKLUZIVNO: Prve fotografije Željka i Jovane sa bebom! (FOTO)

Iako veoma umorna, prelepa voditeljka strpljivo je pozirala fotoreporterima, dok je kantautor izneo Kostu u modernoj kolevci limitiranog izdanja čuvenog proizvođača dečje opreme

  • 44
Željko Joksimović i Jovana Janković sa detetom, porodilište, sin, porođaj Foto: Milena Đorđević

Mlada mama Jovana Joksimović izašla je u ranim popodnevnim časovima iz privatnog porodilišta u Beogradu, a tata Željko nosio je malog Kostu.

Presrećni roditelji nisu skidali osmeh s lica, a Jovana je pokazala kako se čuva vitka linija i tokom trudnoće, budući da se ugojila svega 10 kilograma.

Iako veoma umorna, lepotica sa TV ekrana je strpljivo pozirala fotoreporterima, dok je kantautor izneo Kostu u modernoj kolevci limitiranog izdanja čuvenog proizvođača dečje opreme.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    14. april 2014 | 14:07

    E ali cinjenica da je to kolevka iz limitiranog izdanja poznatog proizvodjaca je najbitnija ..zasto potencirate na stvarima kohe nemaju nikakvu vaznost...bicete jos citaniji ako uspete da zadrzite "normalnost" i ujedno cete i uciti ljude kako da zadrze stavove i stvari koje su vazne...proci ce i ovo vreme pomodarstva i gluposti nemojte i vi da prodjete sa njim...volim ove novine

  • SRDJAN

    14. april 2014 | 14:21

    Nisam mogao da spavam dok nije izasla iz bolnice!!!

  • ljuba

    14. april 2014 | 14:36

    "Mlada mama" sa 33 godine!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA