IGOR BRAKUS: Pokrećem radio-stanicu!

- Ponovo ću se aktivirati u pozorišnom marketingu. Imam planove sa televizijskom emisijom na RTV Vojvodini - otkriva Brakus

  • 8

Igor Brakus nedavno je, posle dve decenije karijere, dao otkaz na radiju B92, te kaže da trenutno ima gomilu ponuda drugih medijskih kuća.

Brakus, koji je izjavio da nije želeo da izda saradnike za pare, ističe da pregovara sa jednim radiom, nastavlja sa pisanjem kolumni, i dodaje da je i dalje pun entuzijazma i energije.

- Ta energija mi se godinama urušavala i sada sam kao Aleksandar Berček u filmu "Dečko koji obećava" kada ga udare veslom u glavu. Nadam se i da ću se sada u periodu od tri do pet odmarati i imati popodnevnu dremku koju nikada nisam imao. Ponovo ću se aktivirati u pozorišnom marketingu. Imam planove sa televizijskom emisijom na RTV Vojvodini. Takođe sa saradnicima sa radija pokrećem internet radio - kaže Brakus za "Blic".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • manjana

    18. april 2014 | 16:50

    Izgleda da Boskic,Torbica i Djordje Cvarkov dobijaju kolegu

  • Radasin od Babusnicu

    18. april 2014 | 17:59

    Dobro je da je napustio U92 ta stanica se pretvrila u novi Pink. Steta sto nije prosao cenzus u Bg. U svakom slucaju bice nesto dobro na radiu da se slusa.

  • Ivan

    18. april 2014 | 16:37

    Emisija mu je bila čista nebuloza. Nekakav humor koji je malom krugu ljudi bio zaista i smešan, vrlo često prelazio i granicu gluposti. Drago mi je da necu nailaziti više na to dok menjam stanice. U Srbiji ima oko 400 radio stanica, mora se ponuditi mnogo kvalitetniji program sa jedne nacionalne frekfencije da bi se opstalo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA