SILA: Pogledajte šta vas očekuje u večerašnjoj epizodi

Nakon razgovora sa Silom, Oguz će reći Dilan da neko vreme trebaju da budu razdvojeni, da mora da se usresredi na školu, ai da zbog razgovora sa njenom sestrom oseća veliku odgovornost. Boran zajedno sa roditeljimo odlazi u Mardin

  • 1

Na televiziji “Pink” večeras se emituje nova epizoda “Sile”sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati i pogledati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

 

Omar pokušava da se pomiri sa Zejnep, ali ona od njega zahteva da joj ostavi prostora da porazmisli o svemu. Nakon razgovora sa Silom, Oguz će reći Dilan da neko vreme trebaju da budu razdvojeni, da mora da se usresredi na školu, ai da zbog razgovora sa njenom sestrom oseća veliku odgovornost. Boran zajedno sa roditeljimo odlazi u Mardin.

 

Zejnep govori Omaru da neće biti u Istanbulu nekoliko dana jer odlazi na kongres u Antaliju.Dilan se ponovo zatvara u sobu, što će Silu zabrinuti, jer Dilan misli da je uzrok raskida sa Oguzom upravo to što je Sila razovarala sa njim. Sila poziva Zejnep, ali joj u bolnici govore da je ona otišla u Mardin. Sila je zbunjena. Boran će biti u čudu kada u Mardinu bude ugledao Zejnep. Sila poziva Borana i biće iznenadjena kada joj Boran bude rekao da je Zejnep došla da ga iznenadi. Iako pokušava da sakrije svoja osećanja, Sili postaje jasna priroda Zejnepinog interesovanja za Borana.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojanica

    20. april 2014 | 20:53

    Jel cita neko ovo? Ako ne, da prestanu da pišu o Sili, smucilo mi se da svaki dan gledam isti naslov....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA