Ekrem pevao sa Radom, pa ga jedva skinuli sa bine! (FOTO)

- Došao sam da ispoštujem Radu jer je ona moja najdraža koleginica. Mnogo volim njene pesme i morao sam da dođem da je vidim i čujem - rekao je Jevrić koji je svojim pojavljivanjem iznenadio publiku u Njujorku

  • 7

Tokom svoje turneje po Americi, Rada Manojlović nastupila u Njujorku, a publika u krcatom klubu "Pure" je bila oduševljena kada se pevačici na bini pridružio i Ekrem Jevrić, jedino što su posle toga rijaliti zvezdu bukvalno morali da odvuku od Rade jer njemu se nije silazilo sa scene!

- Došao sam da ispoštujem Radu jer je ona moja najdraža koleginica. Mnogo volim njene pesme i morao sam da dođem da je vidim i čujem - poručio je Jevrić publici a zatim zapevao svoj veliki hit "Kuća - pos‘o"

Nakon što su Ekrema na jedvite jade sklonili sa bine, Manojlovićeva je nastavila nastup koji je potrajao do kasno u noć. Inače, popularnu pevačicu očekuju još četiri nastupa u Americi i to u Majamiju, Vašingtonu, Atlanti i De Mojnu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA