LEPA BRENA: Viktor je još mali za devojke (VIDEO)

Nakon što su mediji njenog najmlađeg sina dovodili u vezu sa Stanijom i pevačicom Aleksandrom Prijović, Brena kaže da je normalno to što ga jure devojke jer je dete poznatih roditelja

  • 1

Bez obzira što njenog sina Viktora dovode u vezu sa Stanijom, ali i drugim poznatim devojkama, pevačica Lepa Brena kaže za Telegraf da je njen ljubimac još mali za devojke!

Nakon što su Viktora spajali sa Stanijom Dobrojević i pevačicom Aleksandrom Prijović , Brena je kao i svaka majka stala u odbranu svog ljubimca i za Telegraf kaže da je normalno to što ga jure devojke jer je dete poznatih roditelja ali i dodala kako je šesnaestogodišnji Viktor još mali za devojke.

Pogledajte Breninu izjavu za Telegraf:

Da podsetimo, najmlađi Živojinović se pre par meseci definitivno preselio iz Amerike u Beograd sa željom da, za razliku od svoje braće, nastavi školovanje u Srbiji, a kada je nedavno slavio rođendan Brena mu je poklonila tortu u obliku dolara.

(Milan Popović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bivsi debeli

    21. april 2014 | 16:19

    Breno, ocekivao sam malo vise maste za tortu.Ima mnogo ljepsih stvari od dolara.Pa vi ih bar imate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA