DŽULIJA ROBERTS: Srce mi se slomilo kada mi se ubila sestra! (FOTO)

- Nisu dovoljne reči da se opiše kakav je to osećaj, prolaze vam dani i sati a vi jednostavno morate da se navikavate da idete dalje - rekla je popularna glumica

  • 0

Slavna glumica Džulija Roberts je dugo ćutala, a nakon puna dva meseca je otvorila dušu, i dotakla se traumatične teme o smrti svoje sestre Nensi Mouts koja je početkom februara izvršila samoubistvo.

 

 

Srce mi je slomljeno. Nisu dovoljne reči da se opiše kakav je to osećaj, prolaze vam dani i sati a vi jednostavno morate da se navikavate da idete dalje - izjavila je glumica koja nije želela da odgovori na priće da je Nensi pred smrt napisala pismo, u kojem slavnu sestru optužuje za svoju smrt.

 

 

- Ne želite da se bilo kome nešto dogodi toliko je teških, bolnih i neobjašnjivih stvari na svetu. Moramo naći način da se kao porodica izborimo sa tim stvarima. Teško je formulisati bilo kakvu smislenu rečenicu na tu temu - zaključila je Džulija Roberts.

 

(Telegraf.rs/ WSJ.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA