RADA: Odmah posle mamine smrti sam morala da pevam da bih platila njen pomen! (FOTO)

- Bilo je surovo ali nisam imala izbor. U takvim trenucima ti je iščupano srce. Još tada sam naučila da imam dugme za isključivanje i da, obuzeta tugom, uveseljavam ostale ljude - priča popularna pevačica

  • 6
Rada Manojlović Foto: Telegraf

Pevačica Rada Manojlović kaže da joj je najteži trenutak u životu bio kada je nekoliko dana nakon što joj je preminula majka, morala da peva na svadbi kako bi prikupila pare za njen četrdesetodnevni pomen.

- Pevala sam deveti dan nakon majčine smrti jer smo finansijski loše stajali, a bio mi je neophodan novac zbog priprema daće za 40 dana, pola godine i godinu, koje u mom kraju izgledaju kao svadbe, uz hranu i piće. Da bi ispoštovali te običaje, neko je morao da radi, a taj neko sam bila ja. Bilo je surovo ali nisam imala izbor. U takvim trenucima ti je iščupano srce. Još tada sam naučila da imam dugme za isključivanje i da, obuzeta tugom, uveseljavam ostale ljude. Sad kada sam finansijski stabilna, mogla bih sebi da dozvolim da na miru ožalim i isplačem se - ispričala je Manojlovićeva.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    23. april 2014 | 13:43

    Čemu ova njena izjava?????

  • Cacanin

    24. april 2014 | 14:17

    Ivana - i ja se pitam jer moraju sve ali bas sve ovi "narodni umetnici" da iznesu u javnost,a jos gore je sto je to u svim pisanim i elektronskim medijima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA