Milica Majstorović i Nikola Paunović voditelji "Srećne zvezde"

Bivši učesnici rijalitija "Parovi" voditelji su ovogodišnjeg serijala muzičkog šoua, koji počinje večeras u 20.30 na TV Hepi

  • 0

Voditelji ovogodišnjeg serijala "Srećna zvezda" koji počinje večeras u 20,30 na televiziji Hepi biće Milica Majstorović i Nikola Paunović!

Ovaj pevačko-voditeljski dvojac hrabriće takmičare, pomagati im u nastupu, ali i tešiti kad žiri bude previše oštar prema njima.

Svi se takmiče za glavnu nagradu - singl, cd, apsolutna podrška televizije Hepi, koja će im obezbediti nastupe, promocije i napraviti od njih - srećnu zvezdu!

- Pored pevačkog posla oduvek je postojala neka želja za bavljenjem voditeljstvom, onda je stigla ta ponuda i odmah je prihvaćena - gotovo uglas govore Milica Majstorović i Nikola Paunović.

- Nadam se da ćemo jednako dobro obavljati posao voditelja, kao što pevamo - kaže Nikola Paunović. - Oduvek sam imao dobru komunikaciju sa publikom, a što se Milice tiče, nas dvoje sjajno funkcionišemo, jako se dobro razumemo i snalazimo.

Ove godine je za šou prijavljeno više takmičara neko ikad ranije. Voditelji ističu da ni oni ne bi ispustili ovu priliku, jer je to fantastičan način da se izađe iz anonimnosti i krene put zvezda.

Voditeljski duo je najavio i da će biti pevačkog nastupa i sa njihove strane, jer "muzika je naš život". Milica i Nikola su zadovoljni saradnjom koju su uspostavili sa Hepi televizijom, na kojoj su prvo učestvovali u rijalitiju "Parovi" i nagovestili da ih očekuje nešto veće i od Srećne zvezde.

- Sa Hepi televizijom imam odličnu saradnju, priprema se nešto još lepše i blistavije na Srećnoj, ali to je za sada tajna. Znam samo da će gledaoci uživati prvo u Srećnoj zvezdi, a zatim i u narednim poduhvatima - otkriva Milica.

(A.V.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA