SAČEKUŠA ZA CECINOG SINA: Grupa od 30-ak mladića napala Veljka Ražnatovića!

Kako Telegraf saznaje, nije u pitanju fizički napad kao što su neki mediji preneli, već mu je u nedelju ujutru, grupica organizovala sačekušu i verbalno ga napala kada je krenuo da isprati društvo

  • 24

Sina folk-pevačice Cece Ražnatović, Veljka Ražnatovića sačekala je grupa od 30-ak mladića ispred kuće u kojoj živi. Kako Telegraf saznaje, nije u pitanju fizički napad kao što su neki mediji preneli, već mu je u nedelju ujutru, grupica organizovala sačekušu i verbalno ga napala kada je krenuo da isprati društvo.

Neidentifikovani napadači su razbežali posle  nekoliko minuta. Ceo slučaj je prijavljen policiji.

Galama  je probudila i Cecu, koja je odmah istrčala na ulicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. Narco

    9. maj 2014 | 00:53

    Dobio malo po ušima, e to se računa za bod

  • džordž

    9. maj 2014 | 00:30

    da ne bude kasno ako se nešto,ne daj Bože,desi..niko više ni od čega ne preže pa bi bilo bolje da se mali smiri da ne provocira previše !!

  • Mmm

    8. maj 2014 | 23:57

    Uopšte mi se ne sviđa potreba Cecine dece za eksponiranjem. Prelazi granicu ukusa. Ponasanje bahato dolazi iz kuce gde je roditelj ili nemoćan ili pogresno pristupa vaspitanju dece pustajuci ih njima po volji. Obrazac javnih licnosti se reflektuje na mlade a samim tim i bahatost dece pomenute. Ako ima iole razuma tu decu mora malo da obuzda a ne toliko da ih stiti. Zavodjenjem reda i terora od strane Veljka izazvan je gnev u tih 30. Sto znaci ako si prvi lupao samare prvi treba i da odgovaras ali u ustanovi po zakonu....a ne da se vrate 90 kad su kriminalci lupali samare a mi savijali glave i oni prolazili nekažnjeno. ...e tih 30 je doslo da neko ne prodje nekažnjeno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA