TARANTINO: Planiram seriju "Đangova osveta"

- Voleo bih da snimim seriju od četiri sata, a ne film. Svaka epizoda bi trajala sat vremena, jer ako ponudim film od četiri sata, niko neće hteti da ga gleda - rekao je reditelj

  • 2

Američki reditelj Kventin Tarantino izjavio je danas u Kanu da neće snimati nastavak "Đangove osvete", već da planira da u obliku serije prikaže i 90 minuta materijala koji snimljen ali nije ušao u film.

 

- Voleo bih da snimim seriju od četiri sata, a ne film. Svaka epizoda bi trajala sat vremena, jer ako ponudim film od četiri sata, niko neće hteti da ga gleda - rekao je Tarantino na konferenciji za novinare na Međunarodnom filmskom festivalu gde je došao da proslavi 20 godina od svog filma "Petparačke priče", dobitnika Zlatne palme.

 

"Đangova osveta" je epski vestern iz 2012. godine. Tarantino je reditelj i scenarista filma u kojem glavne uloge tumacce Džejmi Foks, Kristof Valc, Leonardo DiKaprio, Keri Vašington i Semjuel L. Džekson.

 

Tarantino će sutra uveče posle svečane dodele Zlatne palme, predstaviti restaurirani špageti vestern "Za šaku dolara" Serđa Leonea, čime se zvanično završava 67. Filmski festival u Kanu.

 

(Telegraf.rs/ The Guardian)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA