BAJAGA: Voleo bih da ciklon Tamara nema isto ime kao moja pesma! (VIDEO)

- Ovo nije baš tema za šalu, ali je potpuna slučajnost da se ciklon tako zove. Možda je bolje pitanje zašto se ciklonima daju ženska imena - kaže Momčilo Bajagić

  • 10

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga kaže da mu ne prija što ovih dana na Tviteru i Fejsbuku intenzivno šeruju njegov veliki hit "Tamara", zbog ciklona koji je dobio to ime.

- Pa, ne znam kako to da komentarišem. Možda bi bilo bolje da su ga nazvali po nekome po kome nisam pravio pesmu. Ovo nije baš tema za šalu, ali je potpuna slučajnost da se ciklon tako zove. Možda je bolje pitanje zašto se ciklonima daju ženska imena. Ako ne grešim, Ameri su započeli taj trend. Svi se sećamo uragana "Katrina" - kaže muzičar za 24 sata.

Bajaga će zajedno s bendovima Van Gog, S.A.R.S. i Partibrejkers nastupiti 10. juna na humanitarnom koncertu Noć za pomoć. Karta će simbolično koštati 1.003 dinara, a sav prihod biće uplaćen za ugrožene u poplavama.

Ovde pogledajte šta je zapravo ciklon Tamara i kako je dobio ime.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bajaga car

    28. maj 2014 | 11:45

    Lepo covek kaze - Možda je bolje pitanje zašto se ciklonima daju ženska imena. Ako ne grešim, Ameri su započeli taj trend. Svi se sećamo uragana “Katrina”.

  • ramona

    28. maj 2014 | 13:44

    Noćas sam ti opet sam. Da me barem nešto udari. Bit će rata, kažu svi, al ja ću umrijeti od ljubavi. Ko mi tebe uze, Tamara? Prodala si suze drugima. Noćima ja sanjam tvoje tragove. Kuda idu izgubljene djevojke? Noćas sam ti opet sam. Da me barem nešto udari. Bit će rata, kažu svi, al ja ću umrijeti od ljubavi. Ko mi tebe uze, Tamara? Prodala si suze drugima. Noćima ja sanjam tvoje tragove. Kuda idu izgubljene djevojke?

  • made in great britain

    28. maj 2014 | 12:52

    Nisi ti jedini sto ima ime pesme Tamara. Sta kaze grupa magazin Magazin na to?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA