ZA KOGA NAVIJA ESTRADA: Bosna u srcu, Brazil favorit! (FOTO)

Poznate ličnosti iz Srbije jedva čekaju da počne Svetsko fudbalsko prvenstvo. Domaće zvezde ističu da im je krivo što naša reprezentacija ne učestvuje na šampionatu sveta ali da se nadaju da će naše komšije iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske napraviti dobar rezultat

  • 30

Večeras u Brazilu počinje 20. Svetsko fudbalsko prvenstvo, koje će otvoriti meč između domaće selekcije i reprezentacije Hrvatske. Ovom događaju raduje je gotovo čitava planeta, ali i brojne estradne zvezde iz Srbije.

 

Domaće poznate ličnosti žale što naša reprezentacija neće učestvovati na Mundijalu, ali i pored toga, oni imaju svoje favorite na najvećoj svetskoj fudbalskoj smotri.

 

 

Pevač Aca Lukas je jedan od onih koji jedva čeka da šampionat krene. Popularni folker je za Telegraf izjavio da će svakako pratiti Svetsko prvenstvo i da će navijati za Brazil i Bosnu i Hercegovinu.

 

- Jedva čekam da počne Svetsko prvenstvo. Žao mi je što reprezentacija Srbije neće igrati na Mundijalu. Pored reprezentacije Brazila, koju volim i za koju odavno navijam, navijaću i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Komšije su me oduševile, neke od njihovih igrača lično poznajem, mislim da će dogurati daleko na takmičenju - rekao je Aca Lukas.

 

 

Mundijalu se raduje i pevačica Rada Manojlović. Atraktivna zvezda "Granda" očekuje da će u zemlji kafe biti dobrog fudbala i da će navijati za komšije, Bosnu i Hercegovinu, odnosno Hrvatsku.

 

- Pratiću kada budem mogla, naravno, to je ipak pravi doživljaj i nešto što se dešava jedanput u četiri godine. Samo mogu da zamislim kako će to Brazilci organizovati, pošto se zna da je to zemlja fudbala. Navijaću za komšije, naravno, Bosnu i Hrvatsku, pošto uvek navijam za naše, a ako oni ispadnu, onda mi je svejedno. Važno je samo da bude dobrog fudbala. Mada sam primetila da iako ne navijam ni za koga, kada počne neka utakmica (na primer, tenis), nikad ne navijam za favorita i za onog ko pobeđuje, nego za onog slabije, pogotovo ako vidim da se bori - rekla je Rada Manojlović kroz smeh.

 

 

Svetsko fudbalsko prvenstvo pratiće i glumac Nebojša Glogovac.

 

- Na snimanju sam, a ekipa se već polako sprema za okupljanje večeras. Nemam favorita, hoću prvo da vidim ko kako igra, ne mogu da se odlučim za jednu ekipu. Što se tiče naših komšija, Hrvatska je standardno dobra reprezemntacija, a Bosna je procvetala nedavno, tako da će biti zanimljivo gledati kako će se snaći - naveo je poznati glumac.

 

 

Pevačka legenda Zdravko Čolić, koji je inače veliki ljubitelj sporta, rekao da će shodno sa svojim obavezama pratiti Mundijal u Brazilu. Kako je Čola izjavio za Telegraf, na ovom takmičenju navijaće za zemlje koje su nekada bile u sastavu bivše Jugoslavije, za Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku.

 

- U zavisnosti od koncertnih obaveza i aktivnosti koje imam (nastupa 14. juna u Cirihu i 20.juna u Ljubljani), pratiću Svetsko fudbalsko prvenstvo. Navijaću za reprezentacije Bosne i Hercegovine i Hrvatske. U slučaju da se ove dve selekcije ne plasiraju u dalji tok takmičenja, podržaću Brazilce - istakao je Čolić za naš portal.

 

 

Pevača Miroslava Ilića interesuje kakav će fudbal biti na Svetskom prvenstvu.

 

- Nemam posebnog favorita kad mi ne igramo. Zanima me kakav će fudbal da bude. Mislim da ove godine nema autsajdera i svi mogu iznenaditi. Bosna i Hrvatska imaju odlicne ekipe mislim da će i jedni i drugi da prođu u nokaut fazu - rekao je Miroslav Ilić.

 

 

Budući da se Srbija nije plasirala na Mundijal, Soraja Vučelić navijaće za "kockaste".

 

- Obzirom da Srbija ne igra, navijam za Hrvatsku. Pratiću prvenstvo, tu mi je drugarica iz Istre, pa ćemo zajedno gledati - navela je prsata starleta.

 

 

Glumac Branislav Lečić nema favorita, ali mu je interesantno kako će selekcija Bosne i Hercegovine odigrati na ovom takmčenju.

 

- Ja jedva čekam da počne Mondijal, obožavam ga. Nemam favorita, već godinama imam običaj da odgledam prvo kolo pa onda napravim dijagnozu i tipujem na favorite. Biće interesantno gledati i Bosnu jer im je prvi put, a ja večeras idem u Zagreb pa ću tamo gledati meč Brazil-Hrvatska - rekao je suprug voditeljke Nine Radulović-Lečić.

 

 

(M. Popović/V. Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ben

    12. jun 2014 | 18:15

    Naravno da cu navijati za BiH. To su nam komsije, sunarodnici... NAPRED ZMAJEVI!

  • Matori

    12. jun 2014 | 18:21

    Pa normalno da navijaju za komšiluk, jer tamo imaju lepe tezge. Nisu valjda blesavi da kažu kako navijaju da ispadnu odma. Ja lično uz Rusiju i Grčku navijam za Brazil.

  • Ivan

    12. jun 2014 | 18:53

    Naravno za nase komsije, Bosnu! Napred Zmajevi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA