SRAM TE BILO! Ovo je Šiptarka koja je oskrnavila srpsku svetinju! (FOTO) (VIDEO)

Era Istrefi je rođena 1995. u Prištini, do sada je objavila tri singla, a njena sestra Nora je velika zvezda na Kosovu. Njen veliki uzor je Bob Marli

  • 64
Albanska pevačica Era Istrefi1 Foto: Facebook/eraofficial

Posle skandaloznog spota koji je snimila u crkvi Hrista Spasa u Prištini, albanska pevačica Era Istrefi je u centru pažnje, ali osamnaestogodišnju Eru kritike baš i ne pogađaju, njoj je najvažnije da svi trenutno pričaju o pesmi "E dehun"!

Video koji je prepun golotinje i provokativnih scena, Istrefi je skoro u celosti snimila u nedovršenom hramu Hrista Spasa koji je od 1999. više puta bio na meti albanskih ekstremista.

Spot je, sasvim logično, izavao burne reakcije, a saopštenjem se oglasila i Eparhija Raško-prizrenska koja je Eru nazvala demonom i bogohulom.

Inače, plavokosa pevačica je rođena 16. oktobra u Prištini, a na muzičkoj sceni je debitovala prošle godine singlom "Mani per money", nakon kojeg su usledile numere "A po don" i "E dehun". A ona svoju muziku definiše kao kombinaciju regea, dabstepa i popa.

Njen veliki uzor je Bob Marli i često ga citira u svojim intervjuima.

Erina starija sestra Nora je takođe pevačica i važi za jednu od većih zvezda na Kosovu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA