Mirza Selimović pobednik "Zvezda Granda"!

Mladi pevač pobedio je u super finalu kolegu Miloša Vujanovića i osvojio vredne nagrade, među kojima je stan u Beogradu i CD u izdanju "Grand" produkcije"

  • 77

Mirza Selimović pobednik je ovogodišnje sezone takmičenja "Zvezde Granda". On je super finalu imao više glasova od konkurenta Miloša Vujanovića. Kao nagradu Mirza je dobio  stan u Beogradu i CD u izdanju "Grand" produkcije".

S druge strane, Miloš je dobio pesmu i automobil marke "škoda".

Finale "Zvezde Granda" bilo je više nego uzbudljivo. Studio "Granda" je bio krcat a svi finalisti imali su gromoglasnu podršku od svojih navijača. Takmičenje su otvorili svojim nastupima Marko Gačić, Miloš Vujanović, Mustafa Omerika, Ajša Kapetanović, Mirza Selimović, Bakir Turković, Ljubomir Perućica, Predrag Bošnjak, koji su pokušali da izvođenjem obezbede prolaz u top 5.

Na kraju prvog preseka glasanja, voljom publike odlučeno je da takmičenje napuštaju Bakir Turković, Ljubomir Perućica i Predrag Bošnjak.

Krenuo je ubrzo i drugi deo velikog finala. Svoje pevačko umeće predstavili su Marko Gačić, Miloš Vujanović,  Mustafa Omerika, Ajša Kapetanović i Mirza Selimović.

Nakon njihovih nastupa, napravljen je novi presek. Odlukom publike u super finale plasirali su se Mirza Selimović i Marko Vujanović. Marko je bio više nego ushićen što je prošao u finalnu fazu takmičenja za "Zvezdu Granda", skočivši u vazduh, međutim, pantalone su mu pukle u tom trenutku, i morao je na presvlačenje.

U revijalnom delu finala svoje nastupe imale su Zorica Brunclik, Milica Pavlović, kao i Lepa Brena.

Inače, dok su čekali glasove, finalisti su otpevali Zorici Brunclik pesmu za rođendan, a folk zvezda je dobila i tortu na četiri sprata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joysi

    29. jun 2014 | 00:45

    E srbijo majko, sramota da nasred srbije muslimani pobedjuju kad je u zadnjih 10 godina pobedio neki srbin u bosni ili hrvatskoj, mali Milos Vujanovic je bio bolji od mirze, ali srbin ne moze da pobedi u srbiji.Grand i Sasa je unistise narodnu muziku.

  • mrsoje mudic

    29. jun 2014 | 00:49

    Decko razbija kako peva!!! Svaka cast!

  • JoGoGo

    29. jun 2014 | 00:40

    У бек стејџу код Поповића било ко у Жикиној шареници.Ко да је једва чекао да кидне са Пинка,такав му био концепт вечерашње емисије!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA