ZABORAVITE SEKSI ROBIJAŠA: Ovaj anđeoski policajac je zaludeo žene širom sveta! (FOTO)

Lepotan Kris Kors iz San Franciska na svojim fan stranicama ukupno ima preko 50.000 fanova, a nadimak mu je seksi policajac iz Kastra. Lice anđela, bombastično telo - samo su neke od karakteristika zbog kojih mladića zaustavljaju na svakom koraku

  • 35

Devojke, seksi robijaš je prošlost! Dečko će ionako provesti godine i godine u zatvoru i ko zna kako će izgledati kad izađe.

Upoznajte policajca Krisa Korsa iz San Franciska, koji je zadužen za četvrt Kastro.

Lepotan koji je zaludeo ceo svet, pojavio se na nekoliko naslovnih strana prestižnih magazina, a ubrzo je zbog svog izgleda i anđeoskog lica postao seks-simbol.

Ovaj 36-godišnjak dobio je ponude za nekoliko filmova, njegov lik nalazi se po bilbordima u gradu, na svojim fan stranicama ukupno ima preko 50.000 fanova, a nadimak mu je seksi policajac iz Kastra.

Lice anđela, bombastično telo - samo su neke od karakteristika zbog kojih mladića zaustavljaju na svakom koraku.

Svi svetski mediji bruje o njemu, Daily Mail mu je posvetio glavni tekst, s razlogom naravno - pogledajte samo ovog lepotana i robijaš će odmah pasti u zaborav, jer, loši momci su out, Kris je vaš anđeo čuvar!

Šta kažete, da li je Kris vaš novi čuvar snova?

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA