DOKTOR HAUS STIGAO: Čim je ušao u Srbiju, dogodilo mu se nešto što ga je oduševilo!

Hju Lori, poznatiji kao Doktor Haus iz čuvene istoimene serije, stigao je danas u Srbiju. Praktično čim je ušao u našu zemlju dogodilo mu se nešto što mu je bilo veoma simpatično

  • 8

Hju Lori stigao je jutros u Srbiju, a odmah na ulasku u našu zemlju dogodilo mu se nešto što je ovog glumca ostavilo bez teksta. On je svoje oduševljenje podelio sa pratiocima na Tviteru. 

Hju Lori, poznatiji kao Doktor Haus iz čuvene istoimene serije, koji će sutra u 20.30 sati nastupiti na koncertu u Sava Centru u okviru promotivne turneje novog albuma "Didn't It Rain", stigao je danas u Srbiju. Već na ulasku u našu zemlju prisustvovao je veoma neobičnoj sceni.

- Stigao sam u Srbiju, ali sam morao da se vratim na granicu nakon jednog sata. Carinici su napravili fotokopiju mog pasoša kako bi imali suvenir. Ludilo! - napisao je na svom Tviter nalogu.

Inače, ovaj neprikosnoveni glumac je nešto ranije je izjavio da se nada da će finale Svetskog prvenstva u fudbalu gledali u našoj zemlji.

- Nadam se da ću finalnu utakmicu gledati u Beogradu. Ako čujete kako neko skače, viče i ponaša se pomalo čudno u žutom kostimu pileta nemojte da paničite i zovite policiju – rekao je kroz osmeh ovaj legendarni glumac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    13. jul 2014 | 21:16

    A jel on lud?

  • aleksa

    13. jul 2014 | 22:31

    Ja mislim da je bio zastoj zbog neceg drugog, a on je napravio foru od toga. Vise mi to lici na engleski cinican humor.

  • hr

    13. jul 2014 | 20:27

    Pa to je za otkaz ,cista neprofesionalnost ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA