Snima se dokumentarni film o Novaku Đokoviću?

- Novak uvek ima manjak slobodnog vremena, ali snimanje dokumentarnog filma je rado prihvatio i odvojio ovih nekoliko slobodnih dana kako bi završio snimanje, zato se i pravo sa medenog meseca vratio u Srbiju... - rekao je dobro obavešteni izvor

  • 9

Najbolji teniser sveta Novak Đoković došao je u Beograd sa suprugom Jelenom gde će navodno prisustvovati snimanju dokumentarnog filma o njemu, koji će raditi jedna poznata producentska kuća.

 

Kako saznaje "Alo!", Nole će sa celom ekipom u naredna tri dana posetiti svoju osnovnu školu, zatim kraj u kome je svojevremeno živeo, kao i mnoga druga mesta u srpskoj prestonici gde je imao lepe uspomene.

 

- Novak uvek ima manjak slobodnog vremena, ali snimanje dokumentarnog filma je rado prihvatio i odvojio ovih nekoliko slobodnih dana kako bi završio snimanje, zato se i pravo sa medenog meseca vratio u Srbiju... - rekao je dobro obavešteni izvor za ovaj dnevni list i dodao da se Đoković preko imejla dogovorao sa rediteljima koje će teme ići kojim redosledom.

 

 

- Novak je insistirao da sve bude odrađeno na vrhunskom nivou, kao i da nakon svakog snimljenog seta pogleda materijal i ako treba sugeriše šta treba da se promeni ili doda. Radi se o svetski poznatim rediteljima, tako da svi veruju da će dati svoj maksimum da sve bude na vrhunskom nivou... - zaključio je ovaj neimenovani sagovornik.

 

(Telegraf.rs/"Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena G

    22. jul 2014 | 01:39

    Ko je on da se radi dokumentarac o njemu neki naučnik,književnik ,velikan ko?

  • a

    22. jul 2014 | 01:50

    Zaslužio je 10000000takvih...Jedva cekam

  • Сале

    22. jul 2014 | 07:19

    свака му част , треба издржати толико шлихтара

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA