KRISTINA BRALO: Ja sam kraljica Hrvatske! (FOTO)

- Pratim srpsku muzičku scenu i jako volim Cecu. Ona mi je potpuna legenda. Brena takođe. Od mlađih pevačica volim Anu Nikolić i Milicu Pavlović. Što se tiče muškaraca, Čola mi je vrh - kaže lepotica za Telegraf

  • 4

Hrvatska manekenka, mis bikinija i kraljica Hrvatske Kristina Bralo, koja uskoro kreće na svetsko takmičenje lepote, sanja o svetskoj karijeri, volela bi da postane "Viktorijin anđeo", "zakon" su joj Ceca i Brena, zaljubljena je i u slobodno vreme obožava da peva.

- Oduvek sam volela manekenstvo, ples, pevanje... Plešem od malena i oduvek sam volela scenu. Još sa šest, sedam godina krenula sam u školu za menekene. Sviđa mi se taj posao, volim da se slikam, uživam u tome - kaže za Telegraf na početku razgovora Kristina.

Kaži nam nešto o svom detinjstvu...

- Rođena sam u Zagrebu... Kao mala, oduvek sam bila vrckasta, vesela. Volela sam barbike naravno, roze boju. Završila sam osnovnu muzičku školu, za violinu, klavir i violu. Plesala sam 12 godina. Kao mala sam pevala sa sestrom na Splitskom festivalu. Išla sam u tri srednje škole, a sada sam treća godina na američkom koledžu, internacionalni biznis menadžment, koji ima sedište i u Dubaiju - kaže plavuša i dodaje da je od malena putovala, te ju je Sicilija osvojila.

Da li si imala neka neprijatna iskustva tokom karijere i kako reaguješ na predrasude prema manekenkama?

- Meni to uopšte ne zanima, jer mi je bitno da osobe koje su mi drage znaju ko sam ja. Iskreno, nisam imala neprijatnih ponuda, jer kada vidim takve sumnjive ljude, odmah se udaljim. Oni ne mogu ni da mi priđu. Ipak, naravno da sam čula da to postoji. Ljudi ne znaju da je naš posao užasno težak i naporan. Uvek moramo da budemo srećne, ne smemo da pokazujemo osećanja, nije sve do samog slikanja.

Kaži nam neke trikove, kako skinuti podočnjake, uvek biti svež...

- Trikovima se svi služimo. Ipak, najbolje je da se rano ide na spavanje. San je najbitniji. Lično idem uvek pre 12. Volim da imam neki red. Ne mogu dan pre snimanja da idem u provod, to ne dolazi u obzir. Takođe, puno vode je obavezno, ali i ne valja držati dijete. Zdrava ishrana je najbitnija. Čula sam da se mnoge devojke izgladnjuju, ali ja jedem sve, nekoliko puta na dan, veoma obilno, samo što se hranim zdravo. Bila sam jednom u jednoj agenciji, kako bih ugovorila posao i oni su mi rekli da moram da smršam. Odmah sam odustala i rekla da nema šanse - rekla je Kristina i nastavila

- Liniju održavam šetnjom, vožnjom rolera, treniranjem, teretanom, skijanjem, plivanjem... Ranije sam trenirala i tenis, zaista sam sportsko dete - dodaje Kristina.

Kada smo već kod izgleda, da li podržavaš manekenke koje se podvrgnu plastičnoj hirurgiji i da li bi ugradila silikone?

- Ako žena želi da popravi nešto, zašto da ne? Lično sam prezdovoljna svojim izgledom i ne bih ništa menjala. Sve mi se sviđa i ako bih nešto dodala, unakazila bih se i izgledalo bi smešno. Ne volim ništa previše.

Koje srpske muzičare voliš da slušaš?

- Pratim srpsku muzičku scenu i jako volim Cecu. Ona mi je potpuna legenda. Brena takođe. Kada sam je slušala, naježila sam se. Žena je čudo. Od mlađih pevačica volim Anu Nikolić i Milicu Pavlović. Što se tiče muškaraca, Čola mi je vrh.

Foto: Facebook/Kristina Bralo
Foto: Facebook/Kristina Bralo

Kakvi muškarci te privlače?

- Ne volim prepotentne muškarce. Volim skromne, normalne momke. Ne patim od toga da mora da bude top-model... Najvažnije je da meni bude lep. Treba da mi odgovara po ponašanju i karakteru. Ne volim muškarce koji žele da me samo pokazuju, odmah provalim ko je takav i odem.

Da li imaš dečka?

- Imam, zaljubljena sam.

Kakvi su ti planovi za budućnost?

- Sad idem na taj svetski izbor i nadam se da ću ostvariti inostranu karijeru. Želim da završim koledž i uzmem još jednu godinu, kako bih dobila master diplomu. Mogla bih da odem u Ameriku i tamo počnem da radim, jer sanjam da budem "Viktorijin anđeo". Adrijana Lima mi je najlepša.

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA