KUMA IZ SNOVA: Slavica Eklston iskeširala pola miliona evra za svadbu Harisa Džinovića!

- Sve je organizovano na vrhunskom nivou, od dekoracije, preko najegzotičnijih jela do najskupljih vina koja su se točila u neograničenim količinama - navodi izvor blizak popularnom pevaču

  • 2

Pre dve nedelje Haris Džinović i njegova dugogodišnja partnerka Melina su se venčali u Dubrovniku na luksuznoj jahti "Malteški soko" a svadbu je u celosti platila njihova kuma Slavica Eklston, koja je platila sve troškove u iznosu od 500.000 evra!

Novopečeni bračni par se sa Slavicom Eklston, bivšom suprugom vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona, druži godinama i zbog toga su odlučili da im ona bude kuma na venčanju. Kao svadbeni poklon finansirala je celu svadbu koja je koštala oko pola miliona evra, jer je čula da bi Melina volela da se venča na brodu. A, samo za iznajmljivanje jahte vredne 130 miliona dolara, treba izdvojiti 385.000 evra nedeljno.

- Sve je organizovano na vrhunskom nivou, od dekoracije, preko najegzotičnijih jela do najskupljih vina koja su se točila u neograničenim količinama. Sudbonosno "da" izgovorili su oko 18 časova, a posle toga usledilo je slavlje na kom su se svi odlično proveli. Svi su bili dobro raspoloženi, veseli, a mlada i kuma su bile jako lepe tog dana - izjavio je izvor blizak mladencima.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA