HIT: Evo kako su Let 3 pozdravili fanove Lovefesta (VIDEO)

Trenutna cena trodnevnog paketa ulaznica iznosi 2.499 dinara, dok je cena karte za jedan dan 1.199 dinara

  • 0

Članovi hrvatske rok grupe "Let 3" odlučili su da obraduju fanove Heineken Lovefesta koji se od 7. do 9. avgusta održava u Vrnjačkoj Banji i na njima svojstven način video porukom pozdrave sve posetioce najvećeg festivala ljubavi u zemlji.

Inače, kontroverzni riječki rokeri će na festivalu u Vrnjačkoj Banji nastupiti 9. avgusta na Bushmills Live Stage-u.

Legendarna srpska rok grupa "Partibrejkers" 7. avgusta otvoriće program Bushmills Live Stage-a. Iste večeri na bini posvećenoj ljubiteljima tvrđeg gitarskog zvuka nastupiće Kanda Kodža i Nebojša, Nikola Vranjković, kao i Frau Casio.

Drugo festivalsko veče biće u znaku hip-hop muzike, a zvezde večeri će biti beogradski sastav "Bad copy", kao i popularni crnogorski dvojac "Who See". Svoje nastupe potvrdili su i veterani srpske hip-hop scene "Prti Bee Gee", kao i sastav VIP i niški dvojac "Stereo Banana".

Osim gostiju iz Hrvatske, poslednje festivalske večeri nastupiće i Rambo Amadeus, a na sceni će se smenjivati i "Ritam nereda", "Goribor" i čačanska grupa "Za Dž". Na dugoj listi izvođača na novoj festivalskoj bini nalaze se i MKDSL, di-džej Flip, X-Coast, Mystic Stylez, All That Bass, kao i vrnjački bendovi "Regulator" i "Schizoprenia".

Do početka najvećeg muzičkog spektakla u centralnoj Srbiji ostalo je još samo deset dana, a trenutna cena trodnevnog paketa ulaznica iznosi 2.499 dinara, dok je cena karte za jedan dan 1.199 dinara. Ulaznice za festival se mogu kupiti u svim poslovnicama "Eventima" ili naručiti putem sajta lovefest.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA