MILOŠ BIKOVIĆ: Želim da se istaknem radom a ne tričarijama iz svog privatnog života

- To jednostavno nije po mom ukusu i smatram da je gubljenje vremena baviti se tuđim životom - napisao je mladi glumac na Tviteru

  • 12
Miloš Biković Foto: Telegraf

Glumac Miloš Biković oglasio se na Tviteru i napisao da želi da se pokaže svojim radom, a ne, kako je naglasio, a ne tričarijama iz svog privatnog života.

- Razmišljao sam da li ovo da napišem ili ne. S obzirom da me prati izvestan broj ljudi koji pripada mlađoj populaciji, imam obavezu dakle: Nikada nisam niti ću davati izjave o svom privatnom životu sve što ste čitali je ili izmišljotina ili izvađeno iz konteksta - napisao je Biković na popularnoj društvenoj mreži i nastavio:

- Nikada nisam davao izjave o svom seksualnom životu niti sam iste demantovao. Niti sam potvrđivao ili poricao raskid sa Brankicom. Ja želim da se istaknem radom i posvećenošću a ne tričarijama iz svog privatnog života. To jednostavno nije po mom ukusu i smatram da je gubljenje vremena baviti se tuđim životom - zaključio je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auuu

    29. jul 2014 | 09:24

    Zasto se glupirate,decko je skroooz super i on i Brankica....i kao glumci i kao par...sve najbolje!!!!

  • ap0calypto

    29. jul 2014 | 06:57

    Tako je to kad si javna licnost. Samo cekaju da te uhvate i da pisu o tebi. Dobro je ako mozes da distanciras od toga. Nego na tome gradi karijeru

  • Mika

    29. jul 2014 | 15:12

    Ne vidim cemu negodovanje,momak je skroz ok. Lepo zbori,kulturan,vredan,bori se da uspe u zivotu! Sve najbolje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA