JELENA ROZGA: Znam da sam seksi, pa kad ću ako neću sad! (FOTO)

- Normalno je da sam provokativna. Uostalom, šta mi fali, lepa sam, lepa sam - rekla je pevačica

  • 5

Pevačica Jelena Rozga koja je veliku pažnju privukla provokativnim spotom za pesmu "Život je čudo", uskoro će proslaviti 37. rođendan i kaže da je svesna svoje lepote. 

- Normalno je da sam provokativna! Pa, kada ću ako ne sad? Neću valjda kada budem imala 57 godina! Uostalom, šta mi fali, lepa sam, lepa sam - ispričala je Rozga za "Mondo".

Popularna Splićanka kaže da su je i ranije momci iz benda kriikovali sto ne nosi miniće, dok se ona branila time da ima krive noge od baleta, kao i da ranije nije bila sigurna u sebe, ali da joj sve bude lakše kada ima ljude oko sebe koji šire pozitivnu enegriju.

Da podsetimo, Jelena je nedavno za Telegraf izjavila da njen dečko ne voli kada se ona skida u javnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    30. jul 2014 | 07:49

    Ne udaju se zbog karijere a kad dobiju decu u bajatim godinama započinje poznata farsa, " znate li kako je dobro biti majka,e sad sam u potpunosti ispunjena,ovo je za mene treća dimenzija,preporučujem i drugim ženama da to isto učine,e sad je niko kao ja i trla lala la..."I normalno tako će da nam cvali iz emisije u emisiju mesecima i godinama i da daje savete kao da pre nas i pećinski ljudi nisu znali šta je roditeljstvo.

  • pera detlic

    29. jul 2014 | 14:25

    Jaka 9!

  • Marko2307

    29. jul 2014 | 18:58

    Udaj se za me Jeco :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA