Znate li koja pevačica ima ovakve nokte? (FOTO)

U pitanju je jedna domaća folk zvezda. Pogodite ko je u pitanju

  • 20

Pevačica Seka Aleksić odlučila je fanovima da se pohvali nečim novim, a da nisu u pitanju nastupi, njeni treninzi, ili njena linija. Folk zvezda je ovom prilikom pokazala kakve nokte sada ima.

- Gold... - napisala je pevačica.

Mnogi njenim obožavatelja pohvalili su pevačicin novi imidž.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Estenio

    29. jul 2014 | 19:34

    Zašto radi ovolike nokte na tako kratke prste? Ko joj to uradi je nula od profesionalca! Moja devojka ima salon za te veštačke nokte i uvek sugeriše tim svojim mušterijama koliko dug nokat može da bude da bi ruke izgledale elegantno. Naravno dođu seljanke pokondirene i hoće nokte od pola metra, ali ona ih odbije, ne želi da radi budale od njih ni od sebe. Ovo je jezivo!

  • Su

    29. jul 2014 | 19:19

    Hahahaha,pa kako ce sada da dize tegove..Valjda ce nas sad malo ostaviti na miru sa njenim zmijskim telom

  • giulianna-NailArt

    29. jul 2014 | 22:06

    Seko, ovo je strašno loše urađeno!! Ne znam koliko si to platila, ali ne vredi ni dinara. Ti imaš širok dlan, kratke prste specifične debljine, na takav oblik ruke ne ide ovoliki nokat ovog oblika a ni boje. Nemoj da se blamiraš. Posavetuj se sa nekim ko zna šta radi pre nego ti urade nokte. Ovo nema smisla jer ti nikako ne stoji, a ruka ti izgleda neprirodno za ženu. Poenta veštačkih noktiju i uopšte nail arta je da ulepša, a ne da nagrdi ruku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA