Ceca pravi bazen u podzemnom delu svoje kuće?

- Oduvek je želela da u svom domu ima bazen u kojem će moći da se kupa kad god poželi, bez obzira na to da li je leto ili zima. Vodeći se time, došla je ideju da u podzemnom delu vile napravi bazen u kojem će uživati sa porodicom - rekao je izvor

  • 33

Pevačica Ceca Ražnatović navodno se sprema da preuredi svoj dom potpuno, a jedna od novina biće i bazen u podzemnom delu kuće. Kako saznaje "Alo!", folk zvezda će pored bazena imati i džakuzi, koji se prema pisanju ovog dnevnog lista pravi samo za nju.

- Ceca već neko vreme razmišlja o tome da preuredi pojedine delove kuće na Dedinju i konačno je odlučila šta joj nedostaje. Pojedine prostorije će okrečiti i promeniti nameštaj, ali to nije sve što planira. Oduvek je želela da u svom domu ima bazen u kojem će moći da se kupa kad god poželi, bez obzira na to da li je leto ili zima. Vodeći se time, došla je ideju da u podzemnom delu vile napravi bazen u kojem će uživati sa porodicom - rekao je za ovaj dnevni list izvor blizak pevačici i objasnio da postoji dosta ideja koja će da sprovede u delo.

- Ceca voli da ulaže u svoju kuću, najviše zbog svoje dece, ali i zato što najviše vremena provodi tamo. Tako će na istom spratu gde će biti sagrađen bazen postaviti i veliki džakuzi, koji se pravi specijalno za nju. Njena deca su oduševljena idejom da će imati bazen unutar kuće, a podržali su i mamu u ideji da postavi džakuzi jer će tako moći da se opusti i odmori od svih poslovnih obaveza. Ona je angažovala ljude za preuređenje velelepne vile na Dedinju, a radovi su već uveliko počeli - naveo je ovaj neimenovani sagovornik.

Svetlana Ceca Ražnatović nije bila dostupna za komentar kako bi potvrdila ove navode.

(Telegraf.rs/"Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gazda

    30. jul 2014 | 01:03

    Gde mi zivimo. Dok posteni ljudi nemaju para za hleb, ona pravi podzemni bazen. Boze pomozi ovoj jadnoj Srbiji.

  • Ana

    30. jul 2014 | 08:18

    Njena vila oduvek ima zatvoreni bazen u suturenu. Mozda se bavi renoviranjem, a ne izgradnjom bazena.

  • Nikola

    30. jul 2014 | 11:58

    Oduvek je ta kuca koju je Arkan napravio imala bazen u "podzemnom delu".Ona moze samo da ga renovira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA