ANĐELIKA HJUSTON: Džeka Nikolsona su više startovali muškarci nego žene

- Bio je u centru pažnje, naravno žena, ali i muškaraca. Oni su čak bili gori od žena, nastrali su na njega poput kakvih šiparica vičući Džek! Džek! Džek - rekla je poznata glumica, koja je bila u braku sa slavnim glumcem

  • 1

Slavni američki glumac Džek Nikolson, iako važi za velikog zavodnika i ženskaroša, morao je više da se brani od udvarača nego udvaračica.

Tako barem tvrdi njegova bivša supruga i koleginica Anđelika Hjuston koja je s njim bila u braku 16 godina.

- Bio je u centru pažnje, naravno žena, ali i muškaraca. Oni su čak bili gori od žena, nastrali su na njega poput kakvih šiparica vičući Džek! Džek! Džek! - ispričala je ona.

Kako prenose elektonski mediji, 63-godišnja glumica je u intervjuu američkoj TV mreži CBS kazala da je Džeka upoznala 1973. na zabavi u njegovoj kući u Los Anđelesu.

- To je bila ljubav na prvi pogled - istakla je Anđelika koja se od sada 77-godišnjeg glumaca razvela 1989. godine, kada je dobio dete sa drugom glumicom.

- Iznenada je bio odsutan iz mog života koliko je pre toga bio prisutan. To je za mene bilo jako teško - ispovedila se Anđelika Hjuston.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA