RADU PROGONI MANIJAK: Bićeš moja ili ničija! (FOTO)

- U policiji su Radi, kada ga je prijavila krajem prošle godine, rekli da je opsednut njome i da mu je ona bila jedina svetla tačka tokom služenja zatvorske kazne - navodi izvor blizak Manojlovićevoj

  • 4

Pevačicu Radu Manojlović progoni manijak, kojeg je ona krajem prošle godine prijavila policiji, a po rečima njenih prijatelja ona se plaši za bezbednost svog dečka Momira Gajića, budući da opsednuti muškarac ne prihvata da Rada bude sa bilo kim drugim.

 

- Ili ćeš biti moja ili ničija, jasno joj je rekao jednom njenom nastupu muškarac koji je opsednut njom. Radi se o starijem muškarcu iz unutrašnjosti koji je pet godina proveo iza rešetaka zbog niza krivičnih dela. Dok je bio u zatvoru, gledao je samo "Pink" i emisije "Granda". U policiji su Radi, kada ga je prijavila krajem prošle godine, rekli da je opsednut njome i da mu je ona bila jedina svetla tačka tokom služenja zatvorske kazne. Ubedio je sebe da će je, čim izađe, pronaći i otpočeti vezu. Ne prihvata da ona bude sa nekim drugim - priča izvor blizak pevačici i dodaje da je Manojlovićeva na početku mislila da se radi  samo o velikom fanu, ali kada je on počeo da je prati na svakom nastupu, prijavila ga je policiji.

 

 

Nakon informativnog razgovora, pomenuti muškarac je upozoren da će sledeći put kada se približi pevačici biti uhapšen.

 

- Zaista ne želim da govorim o tome. Bilo, prošlo, ne ponovilo se. Cela stvar je prijavljena policiji i ja se ne bih osvrtala na to - rekla je Rada.

 

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • siniša

    1. avgust 2014 | 13:45

    Hahahahahahahahaha!Eto Radi novog hita - Bićeš moja ili ničija!

  • Na zalost to nam je realnosta u Srbiji

    1. avgust 2014 | 13:56

    Pa takvi samo i gledaju i slusaju ove sa pinka,koji normalan covek moze da slusa i ide na koncerte ovakve i ovakvih pevaljki i junadi sto mucu i otvaraju usta zapakovano u ritmove "orijenta" koja nema veze ni sa Srbijom niti sa njenom kulturom i nasledjem,takve muzike ako se to muzikom i moze nazvati.A nasilno nam se namece vise od decenije i truju mladje generacije i ispiraju mozgovi i time se namecu njihove "moralne norme i vrednosti",sramota i uzas,valjda ce i to jednog dana prestati,daj boze...

  • Tika

    9. maj 2015 | 10:53

    Samo se skidaju a posle kukaju. Ma, kad su 100, sta ce da znaci i ovaj 101.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA