MAJSTOR TRUBE: Ceci i Lukasu nije mesto u Guči!

- Svi pričaju o njihovim koncertima, razumljivo je, zvezde su, ali strašno je što više niko ne pominje velike orkestre kojih nema, a trebalo bi da su tu - priča Dejan Ilić

  • 16

Poznati trubač Dejan Ilić iz Vladičinog Hana, odlučio je da sa svojim orkestrom ne učestvuje na ovogodišnjem Saboru koji 6. avgusta počinje u Guči, jer kako kaže, više pažnje se posvećuje Ceci Ražnatović, Aci Lukasu i drugim estradnim zvezdama, nego trubačima.

- Uporedite Guču od pre 10 godina i sada. Sve se promenilo i postalo previše komercijalizovano. Organizatori dovode estradne zvezde kako bi Sabor opstao. Volim Cecine pesme, isto tako i Miroslava Ilića i Acu Lukasa, ali Guča je ipak prepoznatljiva po trubi! Svi pričaju o njihovim koncertima, razumljivo je, zvezde su, ali strašno je što više niko ne pominje velike orkestre kojih nema, a trebalo bi da su tu. Nadam se da će narednih godina truba opet biti u centru pažnje, a ne sve ono okolo - izjavio je Dejan Ilić.

(Telegraf.rs/ izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefi

    4. avgust 2014 | 17:16

    U pravu je covek

  • dule arilje

    4. avgust 2014 | 18:30

    Ljudi koji se bave organizacijom sabora su okrenuli leđa upravo onima koji su im sabor i napravili-trubačima i narodu iz Guče i okolnih mesta. Njima su sada važniji strani"turisti",pijani,drogirani... nego pravi ljubitelji trube,političari i skorojevići koji se tu reklamiraju,a ne pošten svet- Ne morate da objavite,ali Vam je ovako.

  • mora tako

    4. avgust 2014 | 17:13

    Ista prica kao sa Tamburica festom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA