KANJE VEST: Ja sam je*eno najpametniji selebriti s kojim ste imali posla

- Ja sam u poslu stvaranja pozitivne energije za ceo svet. Ti si u poslu zastupanja ološa i pokušavaš da zaradiš što više novca, a to ti je omugećeno sve dok postoje ovakve rupe u zakonu... - stoji u navodnoj pisanoj izjavi hip-hopera advokatu pretučenog paparaca, kome je telesne povrede naneo navodno baš popularni reper

  • 13

Pevač Kanje Vest dao je pisanu izjavu u van sudskom svečanju. Tom prilikom, popularni reper, koji je optužen za pokušaj nanošenja telesnih povreda paparacu, obratio se advokatu pretučenog fotografa, piše TMZ.

Vest je navodno napisao sledeće: "Ja sam je*beno najpametniji selebriti s kojim ste imali posla. Ja nisam Britni Spirs... Ja sam u poslu stvaranja pozitivne energije za ceo svet. Ti si u poslu zastupanja ološa i pokušavaš da zaradiš što više novca, a to ti je omugećeno sve dok postoje ovakve rupe u zakonu... - stoji u navodnoj izjavi hip-hopera.

Kanje je ovu borbu uporedio sa borbom afro-amerikanaca tokom 60-tih godina prošlog veka, kada su se oni borili za građanska prava. Time je objasnio da poznate ličnosti imaju tretman diskriminacije, kao nejednakosti.

- Mi, kao  manjinska grupa Los Anđelesu, moramo da utičemo kako bi se zabranili ovakvi likovi - likovi koji nas fotografišu i koji žele da zarade na nama - naveo je reper.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA