Ber Grils dobio otkaz na Diskaveriju

TV kanal otpustio britanskog avanturistu i zvezdu šoua "Čovek protiv divljine" zbog spora oko ugovora

  • 1

Kanal Diskaveri dao je otkaz britanskom avanturisti i zvezdi šoua o preživljanju "Čovek protiv divljine" Beru Grilsu zbog stalnog spora oko ugovora, prenose danas agencije.

Grils (37) koji je išao po raznim divljim mestima i pokušavao je da preživi jedući insekte i pijući urin divljih životinja vodio je emisiju od 2006. godine, a postao je poznat širom sveta.

Njegova predstavnica za medije Heder Krug potvrdila je otkaz rekavši da oni nisu mogli da "nađu zajednički jezik oko novog programa".

"Berov cilj bio je da pravi emisije za svoje brojne obožavatelje širom sveta i on je tokom sedam sezona prilično rizikovao da bi Diskaveri imao nagrađivani program", rekla je ona za "Holivud riporter".

"Čovek protiv divljine" prikazivao je Girlsa koji je ostavljen u divljini nekog dela sveta pokazivao publici kako da se preživi koristeći stvari koje se nalaze u divljini. On je jeo zmije, insekte, pio urin, spavao u snežnim rupama.

Šou je prikazan u 200 zemalja širom sveta, a Džejk Džilenhal, Vil Ferel i Ben Stiler su sami učestvovali u nekim Grilsovim avanturama.

Grils se popeo na Mont Everest kada je imao 23 godine i služio je tri godine u britanskoj vazdušnoj specijalnoj jedinici.

On se takođe proslavio kao govornik, a napisao je i nekoliko knjiga, uključujući i knjige za mlade i autobiografiju koja je postala bestseler.

Grils je na svom Tviter profilu napisao da je veoma ponosan na svoj tim koji je napravio "Čoveka protiv divljine" i da jedva čeka sledeće avanture.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran BobGor Bobinac

    14. mart 2012 | 20:11

    ja brate kad popijem pojeo bih i tebe i sve sa dikaverija.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA