BRAVO MAJSTORE: Ovako je Džastin Timberlejk čestitao rođendan autističnom dečaku! (VIDEO)

Osmogodišnji Džulijan je bio oduševljen kada su ga roditelji odveli na Timberlejkov nastup, a kada mu je popularni pevač zajedno sa 25.000 otpevao rođendansku čestitku, njegovoj sreći nije bilo kraja

  • 1
Džastin Timberlejk Foto: AP/Tanjug

Popularni pevač Džastin Timberlejk je još jednom pokazao da ima veliko srce, i na svom koncertu je, zajedno sa 25.000 fanova otpevao "Srećan rođendan" presrećnom Džulijanu, osmogodišnjem dečaku koji boluje od autizma.

Najveća Džulijanova želja je bila da za rođendan ode na nastup svog omiljenog pevača Džastina Timberlejka, i roditelji su mu naravno ispunili tu želju, a dečak je tokom koncerta pokušavao da privuče pevačevu pažnju i uzvikivao je: "Meni je rođendan, to mi je poklon!". Dečaku se u skandiranju ubrzo pridružila i grupa devojaka koja je stajala pored njega, a zatim i ostatak publike, što je primetio i Timberlejk, i zajedno sa publikom zapevao rođendansku čestitku.

- Bilo je prelepo, svi su pevali, ispred nas je sedela neka baka sa tri unuka, manekenka na desnoj strani, sa leve strane ljudi koji su nam posle dali video snimak ovog dešavanja, svi su pevali... svi... svih 25.000 ljudi. Moj sin je toliko bio srećan, videla sam mu u očima toliko oduševljenje, to je prodrmalo njegov mali svet. Za njega je to bio poseban trenutak jer obožava Timberlejka - ispričala je Džulijanova majka Marika.

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA