Bibera i Šer majke htele da abortiraju!

Džastinova majka ga se umalo rešila jer je imala samo 17 godina kada je ostala u drugom stanju. Porodica, ali i doktori, ohrabrivali su je da uradi abortus, ali ona je želela da zadrži bebu, jer se abortus kosio sa njenim verskim ubeđenjima

  • 7

Malo je falilo da Džastin Biber, Šer, Selin Dion, Stiv Džobs i mnogi ne dođu na ovaj svet, jer ih je nekoliko minuta delilo od abortusa. Bilo da su prerano ostale u drugom stanju, ili jednostavno nisu bile spremne za bebu, tek, njihove majke su bile gotovo na korak od ubistva svojin nerođenih beba.

Kako Blic prenosi, Šerini roditelji imali su pravu "Holivudsku" vezu, turbulentnu ako možemo tako da kažemo. Njena majka udavala se 8 puta, dva puta za oca Šer. Imala je samo 19 godina i karijeru koja je obećavala kada je oktrila da je u drugom stanju. Osećala je da nije spremna za dete, pa je njena majka ispratila u kliniku gde je trebalo da uradi abortus.

Jednom prilikom je ispričala kako se znojila kao luda dok je čekala da prozovu njeno ime, kada se to i dogodilo odlučila je u tom trenutku da ne želi da prekine trudnoću. I zato imamo Šer danas.

Džastin Biber zamalo da nije došao na ovaj svet. Mnogi ga mrze, ali čak bi i oni bili pomalo šokirani kada bi saznali da je umalo i on bio abortiran. Njegova majka ga se umalo rešila jer je imala samo 17 godina kada je ostala u drugom stanju. Porodica, ali i doktori ohrabrivali su je da uradi abortus, ali ona je želela da zadrži bebu jer se abortus kosio sa njenim versim ubeđenjima. Ona i dan danas vodi bornu protiv abortusa i zalaže se da svaki čovek ima pravo na život...

Selin Dion je svojoj majci bila 14. dete, dok je Stiv Džobs bio napušten kao beba i usvojen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veselinka696

    20. avgust 2014 | 00:33

    Majka od ovog Bibera se pravo zeznula,trebala je ipak abortirati...

  • G-Man

    20. avgust 2014 | 09:31

    Steta sto nije.....Svet bi bio puno bolje mesto za zivot bez ovog malog skrndze.....

  • pivopijac

    20. avgust 2014 | 09:12

    ha ha biberce neuspeli abortus ha ha bas jeste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA