VRELI DANI NA JAHTI: Seksi manekenka se hvali oblinama (FOTO)

Manekenka Dejana Živković ponovo je zaludela mnoge pripadnike jačeg pola novom provkativnom fotografijom koju je postavila na društevnim mrežama

  • 2

Manekena Dejana Živković ponovo izaziva svojim oblinama. Ovog puta, bivša devojka fudbalera Vladimira Stojkovića objavila je na društvenim mrežama provokativnu fotografiju u kupaćem kostimu, gde do izražaja njene obline.

Inače, Dejana je već nekoliko dana uživa u svom letovanju. Da podsetimo, ona je pre nekoliko dana objavila sliku gde pokazuje svoju pozadinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vojin

    20. avgust 2014 | 13:45

    Imas li ti djevojko oca,majku,brata....Da te pitaju cime se bavis,na cijoj si jahti,kako je kupljena od kog novca...Posle kad se nesto desi,obicno bude kasno....JBG.

  • LIK IZ KRAJA

    21. avgust 2014 | 01:29

    @vojin Ima i oca i majku... A na jahti je svojih roditelja koji su bili sa njom. To ti mogu potvrditi njene fotografije na instagramu, ali naravno te se ne objavljuju, jer je zanimljivije da se narod pita cija je jahta. Pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA