KARLEUŠA OTKRILA DA JE IZGUBILA BEBU: Veliki sam borac i neću da kukam! (FOTO)

- To je samo moja stvar, moja intima i ne želim o tome da se piše i priča. Više volim da me vide kao nesalomivu - ispričala je popularna pevačica

  • 35

Pevačica Jelena Karleuša je u intervjuu za magazin "Story" otkrila da je početkom godine izgubila bebu, kao i da je, kako kaže, konstantni stres u njenom slučaju imao katastrofalne posledice.

Na pitanje da li je tačno da je u januaru izgubila bebu, u osmoj nedelji trudnoće, Karleuša je odgovorila:

- Ne znam odakle vam ta informacija. To je samo moja stvar, moja intima i ne želim o tome da se piše i priča. Nisam od onih koji kukaju, više volim da me vide kao nesalomivu. Iako sam žena i majka dvoje dece, sebe smatram velikim borcem.

Pevačica je dodala da nema nameru da detaljno objašnjava zbog čega je došlo do komplikacija tokom trudnoće.

- Stvarno ne želim da pričam na tu temu. Molim vas da imate obzira. Dovoljno je da kažem da je konstantni stres u mom slučaju doveo do katastrofalnih posledica - izjavila je Karleuša i napomenula da su joj porodica i prijatelji najveća podrška u životu.

- Moja porodica je tu za mene u svim životnim burama, suprug, majka, otac, tetka, brat, prijatelji... Oni su moje utočište i oni prave bedem oko mene. S druge strane, ja sam mama i činim sve da zaštitim ćerke od medijskog ludila, tabloida, loših ljudi i zlih namera. Moj najveći uspeh kao roditelja jeste to što moja deca nemaju pojma šta se dešava oko njihove majke u sumanutom svetu šou-biznisa - zaključila je Jelena.

(Telegraf.rs/ izvor: Story)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Struja

    22. avgust 2014 | 13:01

    Ako se o takvim stvarima ne prica.Zasto onda ides u javnost i iznosis te stvari?

  • vanja

    22. avgust 2014 | 13:28

    i ja sam izgubila bebu pa ne krivim nikog. To se dešava. Kad će ova žena više da sjaše sa novina? Odavno ne zavređuje ni gram novinarske pažnje, nema hit godinama, pukla je na Ušću, najavljuje koncerte na Košutnjaku o kojima se piše, pa ne bude ništa od toga. Proziva uspešnije od sebe, a poredi se sa Noletom. Nije ni lepa za gledati, ni prijatna za slušati, a nema ništa pametno ni da objavi za pročitati.

  • Realista

    22. avgust 2014 | 13:12

    Mislim da bi konačno bio red da prekinete da spominjete ovu ženu i pustite je da živi svoj život. Najveća želja svake žene je da ima dete, a najveći strah gubljenje iste. Suludo je da zbog posla kojim se bavi gubi jedan od najsrećnijih trenutaka u životu. Pustite druge ljude i nju da žive svoj život, a vi se trudite da živite svoj što bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA