MIMA KARADŽIĆ: Jedva čekam da se pobijem sa Sigalom!

- Bili smo zajedno na večeri i ponudio sam mu ulogu u nastavku serije "Budva na pjenu od mora". Rekao je da sa zadovoljstvom prihvata poziv - izjavio je Mima

  • 4

Glumac i producent Mima Karadžić kaže da je pozvao Stivena Sigala da glumi u seriji "Budva na pjenu od mora", kao i da je holivudska zvezda odmah prihvatila ovu ponudu.

- Bili smo zajedno na večeri i ponudio sam mu ulogu u nastavku serije "Budva na pjenu od mora". Rekao je da sa zadovoljstvom prihvata poziv i pitao me je koga bi igrao. Ja sam mu rekao da bi morala da padne dobra tuča između njega i glavnog junaka serije Save Bačića. Kada je shvatio da ja igram Savu, prasnuo je u smeh i rekao: "Dogovoreno! Vrlo rado". Jedva čekam da snimim te scene. Naravno, u startu sam mu rekao da ne možemo da ga plaćamo kao američkog glumca, da nemamo taj budžet. On se samo nasmejao i rekao da nema problema - priča Karadžić.

Inače, snimanje četvrte sezone popularne serije, u kojoj bi trebalo da se pojavi Sigal, počinje u aprilu naredne godine, i za sada nije poznato da li će poznati američki glumac imati epizodnu ili možda neku veću ulogu.

Da podsetimo, priča se da će Stiven Sigal u Budvi otvoriti aikido centar u kojem će Crnogorce učiti kako da se biju.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA