Da li je moguće da ona ovako dobro izgleda nakon porođaja?! (FOTO)

Tamara Eklston je pre pet meseci rodila ćerku Sofiju, a njeni obožavaoci ističu da nikada nije bolje izgledala

  • 16

 

Navikli smo da se manekenke, glumice i pevačice uglavnom brzo vraćaju staru liniju posle rođenja deteta, ali Tamara Eklston, ćerka vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona, je sve ostavila bez daha svojim zategnutim telom i retko ko može da poveruje da je ona pre samo pet meseci rodila ćerku Sofiju.

 

Naravno, Tamara nije ni prva ni poslednja poznata mama koja se brzo vratila u nekadašnju fizičku formu, ali činjenica je da ona nikada nije bolje izgledala što ističu i njeni fanovi u brojnim komentarima na internetu.

 

Da podsetimo, Tamara Eklston je u maju bila na meti velikih kritika kada je na trku Formule 1 u Monaku, gde je buka velika i veoma opasna po bebu, dovela ćerku koja je tada imala samo dva meseca.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ova

    23. avgust 2014 | 15:59

    Zena totalno nesrazmerna o.O

  • Patriota

    23. avgust 2014 | 15:55

    Ma dajte molim vas sa tim parama ko ne bi dobro izgledao!

  • MarijaMara

    23. avgust 2014 | 21:17

    Nisam ljubomorna, da razjasnimo na početku. Žena je prosječna u licu, a tijelo ima ispod prosjeka. Ima mušku građu. Kolika su joj ramena u odnosu na kukove, haos.. I nekako joj gornji dio dođe ogroman u odnosu na donji, ta ramena sa grudima, a dole dupeta i kukova ni lupom da tražiš. Ok da nam se ukusi razlikuju i da se nekom ovo sviđa, ljepota je u oku posmatrača, bla bla bla, ali realno, na prvi pogled, ništa posebno. Više mi se sviđa žensko sa stomačićem i proporcionalne ŽENSKE građe, nego ova sa zategnutim trbušnjacima, a ramena ima kao da je bila jedan od statista u nekom Schwarzenegger-ovom filmu. To je moje mišljenje. Svaka čast na zalaganju da poslije porođaja skine višak kilograma, ali kosti ne može promijeniti. Džaba pare kad je ružna građa i gotovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA