TATA NOULS: Bijonse je izmislila priču o razvodu da bi povećala prodaju karata! (FOTO)

- Sve je to Džedaj trik. Znam, jer smo to i ranije radili. Turneja je u toku i potrebna je iskra koja će povećati interesovanje publike - izjavio je Metju Nouls, otac američke zvezde

  • 4

Metju Nouls, otac popularne pevačice Bijonse, tvrdi da su njegova ćerka i njen suprug Džej Zi izmislili priču o navodnom razvodu kako bi povećali prodaju karata za njihovu zajedničku turneju "On The Run"!

- Znam, jer i ranije smo radili slične stvari. Turneja je u toku i potrebna je iskra koja će povećati interesovanje publike. To ja zovem Džedaj trikom, bićete prevareni a da to nećete ni primetiti - priča Nouls, inače, nekadašnji menadžer Bijonse, i napominje da je veoma moguće i da je čuveni incident iz lifta tokom kojeg je Bijonsina sestra Solanž, navodno fizički napala Džej Zija, takođe namešten.

- Ponavljam, sve je to trik. Činjenica je da se karte za koncerte sada mnogo bolje prodaju, kao i da se prodaja albuma Solanž povećala za 200 odsto - zaključio je Metju Nouls, a da li se iza njegovih reči krije istina ili ljutnja što više ne upravlja karijerom svoje slavne ćerke, ostaje da se vidi.

(Telegraf.rs/radaronline.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anja

    28. avgust 2014 | 18:06

    Nisu njih dvoje neki trecerazredni izvodjaci da moraju da se sluze trikovima radi povecane prodaje karata. Njihove turneje su rasprodate mesecima unapred, jedva se ljudi izbore za kartu. Pa kad je Beyonce u Srbiji za svega par dana rasprodala koncert o cemu da pricamo. Stvar je jednostavna, taticu je stigla sujeta jer vise nije deo tima. ;)

  • Suki

    28. avgust 2014 | 17:18

    S obzirom da je ćaleta izbacila iz firme i familije jer ga je uhvatila da pokušava da ju prevari za milione $ ne čudi me da pokušava da blati i pljuje. Kao da njoj trebaju trikovi. Ona i Jay z su rasporodali turneju u rekordnom roku a i njen album je srušio ne samo sve rekorde već i iTunes.

  • isidora

    30. avgust 2014 | 12:40

    Njima nikada nije bio potreban marketing!I kako je izmislila pricu o razvodu kada nije to nikada ni pomenula,ni ona ni Jay.Ja mislim da on to nije ni reko,koji je covek lud da unistava karijeru svoje kcerke,a ako je tacno,verovatno je izmislio jer je zbog necega ljut.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA