NIVES CELZIJUS: Otac me je zlostavljao, mrtav je za mene!

- Ne mogu da zaboravim ni kako sam skupljala novac za put u Diznilend. To mi je bio najveći san u detinjstvu - setnim glasom priseća se Nives najranijeg životnog perioda

  • 10

Starleta, pevačica, manekenka, model, ma sve u jednom, Nives Celzijus, otkriva strašne detalje iz svog detinjsta. Nedavno se razvela od fudbalera Dina Drpića, sa kojim ima sina Leona i ćerku Taišu.

- Kad razmišljam o detinjstvu, setim se kako sam pre svakog Dnevnika iščekivala kada će se pojaviti moja reklama za keks "bambi belvit". Bila sam oduševljena što vidim sebe na TV-u. Setim se i kako sam se skrivala u kuhinji ispod stola i proždrljivo jela"„kinderladu" iz onih velikih tegli od nekoliko kilograma. Setim se i trenutaka kad bih ostala s tetkom kod kuće, gde smo pravile pižama parti. Izvukle bismo krevet u dnevnom boravku, spremile makarone sa sirom i gledale "Bolji život". Ne mogu da zaboravim ni kako sam skupljala novac za put u Diznilend. To mi je bio najveći san u detinjstvu - setnim glasom priseća se Nives najranijeg životnog perioda. Ona nije kao većina njenih vršnjaka odrasla u harmoničnoj prodičnoj atmosferi, a to je najbolje opisala u romanu "Gola istina", u kom je pisala i o svom odnosu s ocem.

Nije bilo govora o seksualnom, već o psihičkom zlostavljanju. No, ne želim da govorim o tom čoveku. Što se mene tiče, ja nemam oca - ispričala je za "Puls" Nives.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    29. avgust 2014 | 19:56

    Deca koja su prezivela psihicko zlostavljanje ili izrastu u jako dobre osobe ili u psihicki poremecene osobe... Mislim da je Nives bez obzira cime se bavi ovo prvo

  • Dado-KO

    29. avgust 2014 | 21:56

    I ja se sjecam da kao dijete nijesam imao dje da razmijenim 2000 maraka jer je bila indlacija pa nijesam imao od cega kupit gorivo za moj Kawasaki od 1100 kubika pa sam vozio na ler i odro moje Nike air max 4 pa sam nosio neke seljacke Reebok od 200 maraka i krio se od ostale djece. Ameriku sam tada samo vidio na televiziju jer su mi moji branili da budem poznat tamo, jer sam zapalio 1 od 5 kuca koje smo tada imali. Po citave dane sam se krio ispod tatinoga Bently-a i jeo sladoled, seosko pakovanje, kao kanta jupola. Ae Nives, ne .eri, molim te. Ako ces broj telefona, javi se i ok je.

  • kimi

    29. avgust 2014 | 21:26

    Ja znam sve o Nives,ista smo generacija ,već od 15 godina je tražila medijske stupce i dobila je.Dobila u jednoj kultnoj emisiji koja je išla obično subotom i vodio je isto tako jedan osebujan lik,kontroverzan,visok ,stasom i pojavom ostavljao žensku populaciju bez daha(umro je). Nives opet traži medijsku pažnju,opet i opet na otrcanu priču staru 20-setak godina.Ovo su ponovo izmišljotine a i sud je rekao svoje,prema tome ne nasedajte na njezine pričice i suze.Ne nemorate pustiti komentar,cenzurirajte me opet,ali jbg KIMI ide dalje jer puno zna o svetu i polusvetu balkanskih javni zbivanja.Svakako Nives opet plasira sulude priče i gluposti.Ćao!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA