Ovako izgleda Cecina kuća na Kipru! (VIDEO)

Ražnatovićeva kaže je vilu u Aja Napi odlučila da kupi kada je pre nekoliko godina bila sa decom na odmoru na Kipru, i tada su joj se mnogo svideli mesto i klima

  • 25

Ako vas zanima kako izgleda kuća Cece Ražnatović na Kipru, to sada možete da vidite budući da je pevačica za TV kamere otvorila vrata svog morskog doma.

Ražnatovićeva, koja je ugostila ekipu emisije "Ekskluziv", kaže je vilu u Aja Napi odlučila da kupi kada je pre nekoliko godina bila sa decom na odmoru na Kipru, i tada su joj se mnogo svideli mesto i klima. Takođe, ona napominje da turisti najviše fotografišu njenu kuću.

Da podsetimo, Ceca je nedavno izjavila da više voli da zarađeni novac uloži u opremanje kuća na Kipru i u Beogradu, nego na kupovinu skupih cipela i tašni.

Kako izgleda Cecina vila na Kipru možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KOKTEL

    2. septembar 2014 | 17:24

    Pjevaci mogu bez bilo kakvih problema da zarade za ovakvu kucu, a pogotovo neko sa karijerom kava je Cecina. Nije mi jasno kako to da su svi komentari orijentisano na malogradjanstinu, hvalisanje i tako dalje, a 99% istih bi se hvalilo malo boljim cipoelama, haljinama, kolima, a kamoli ovakvom kucom. Zavist je nevjerovatna stvar. To sto ona ima, potpuno je njena stvar, voljeli je, ili ne, ali to ni u kom slucaju ne sprecava bilo koga od nas da pokusamo da ostvarimo uspjehe u ononm sto nas cini srecnim.

  • tikica

    2. septembar 2014 | 15:21

    Mesto za zivljenje kao iz snova.Bazen ,udobnost ,a more blizu.Mozemo samo sa zaviscu da lupamo kojekakve komentare,vila je san snova.Kao na filmu.

  • Ana

    2. septembar 2014 | 11:56

    U emisiji kod Ognjena je izjavila da je ovu kucu kupila na KREDIT

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA