BAHATO: Rijana platila 7.500 evra da bi njena manikirka preletela 1.500 kilometara i sredila joj nokte! (FOTO)

Zvezda sa Barbadosa koja svuda putuje sa frizerkom još traži pravog stručnjaka za trepavice, koji bi takođe bio deo njenog glamur tima

  • 13

Kada Rijana nešto želi, ona ne prihvata reč: "Nemoguće", i nakon što je tokom boravka na Sardiniji poželela da joj njena omiljena manikirka Dženi Longvort sredi ruke, sve je rešeno za tren oka - avionska karta prvog razreda iz Londona, luksuzni smeštaj, sve ukupno trošak od tričavih 7.500 evra da bi pevačica mogla da se pohvali svojim novim noktima sa cirkonima!

- Rijani je veoma bitan njen izgled i njoj je od ključne važnosti da ima poverenja u svoj glamur tim. Ona poznaje Dženi već nekoliko godina i voli njen rad, i zato je izabrala da plati njen put iz Engleske, umseto da rizikuje sa nekom nepoznatom manikirkom - izjavio je izvor blizak pevačici koji je napomenuo da zvezda sa Barbadosa svuda putuje sa frizerkom kao i da Rijana još traži pravog stručnjaka za trepavice, koji bi takođe bio deo njenog tima.

(Telegraf.rs/Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludi Milojko

    2. septembar 2014 | 16:50

    Pa sta...ima devojce novaca i bas je briga. Kopka me samo sta bi sve mi radili da smo lovarni...

  • Miiile, još dinamita!

    2. septembar 2014 | 16:49

    Pa šta! Ne radi u javnom sektoru,sama je zaradila!

  • bla

    2. septembar 2014 | 19:56

    ako i treba.....pare su za trosenje ne za brojanje.....a vi koji brojite.....nastavite to da radite......ali svoje ne tudje.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA