DA LI OVO ŽELITE U SRBIJI? U Hrvatskoj počinje rijaliti sa golaćima! (18+) (VIDEO)

Španska verzija popularnog šou programa "Adam i Eva" u kom su učesnici "kao od majke rođeni" snima se na hrvatskom ostrvu Mljetu

  • 9

Rijaliti program "Adam i Eva" televizije RTL u kome učesnici nastupaju goli i na ostrvu traže pravu ljubav, snima se u našem komšiluku, jer su Španci, za svoju verziju, kao lokaciju izabrali uvalu Limuni na hrvatskom ostrvu Mljetu.

Snimanje je počelo 31. avgusta i trajaće do 1. oktobra. Prema propozicijama šokantnog šoua koji je pokrenut u martu ove godine u Holandiji, potpuno gole učesnike prevoze čamcem do ostrva, ostavljaju ih tamo da tumaraju, pa ako se nađu - i među njima se desi ljubav - cilj je ostvaren.

Želite li ovako nešto i u Srbiji ? Dugo nema "Farme", "Velikog brata" - da li je vreme da se granice još više pomere ? Šta mislite, koja bi lokacija bila idealna za ovakav projekat ?

Necenzurisani isečak iz rijalitija "Adam i Eva" možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs/Portaloko.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pf

    16. septembar 2014 | 12:58

    U Srbiji zive postene zene koje su svoju nevinost cuvale za brak i muskarci koji svoju zenu cuvaju kao zenicu oka svoga. Prema tome - ne, ne zelimo ovakav program u Srbiji, zemlji visokomoralnih ljudi. Jos samo fali da nam deca u toku noci vide ovako nesto i da se iskvare a jedva smo ih naucili da budu seksualno posteni kao tata i mama.

  • Boban

    16. septembar 2014 | 13:50

    Ovo deluje interesantno, ali plasim se da ce gledanija emisija biti Adam i Steva...

  • Persida

    16. septembar 2014 | 12:36

    u cemu je problem? jesmo u 18. veku pa nismo videli gole ljude? nudisticka plaza na svakom cosku - ko voli nek izvoli a ko ne voli nek gleda nesto drugo - nije 1981. pa kao imamo samo 1. i 2. program!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA