OPROŠTAJ OD RAMBA: Stalone snima "Poslednju krv" (VIDEO)

Snimanje poslednjeg, petog nastavka počinje u oktobru, a premijera se očekuje 2015, ili godinu dana kasnije

  • 5

Čuveni filmski serijal "Rambo" dobiće dugo očekivani peti, ujedno i poslednji nastavak pod nazivom "The Last Blood", i to naredne ili 2016. godine, a Silvester Stalone (68) biće u trostrukoj ulozi - glavni glumac, režiser i scenarista. Snimanje počinje narednog meseca. 

 

Prvi deo akcionog serijala pojavio se 1982, a za sada poslednji, četvrti, gde Stalone takođe potpisuje režiju, 2008. godine. Šuškalo se da u "petici" namerava da adaptira novelu Džejmsa Bajrona Haginsa "Hunter And Turn", ali od toga neće biti ništa. Proslavljeni glumac na nju i dalje polaže pravo, ali je ipak odlučio da je iskoristi za drugi film, pa detalji o "Rambu V" još nisu obelodanjeni.

 

 

Naziv petog dela već je poznat javnosti - postoji onlajn igrica "Rambo: Last Blood". Sve to je, naravno, direktno vezano za imena prva dva dela - "First Blood" i "First Blood Part II" (1985). "Rambo III" je snimljen 1988. godine.

 

(Telegraf.rs/Comingsoon.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi-6

    17. septembar 2014 | 00:17

    Verovatno je scenario napisan tako da Rambo,odlazi u Ukrajinu i bori se protiv Proruskih boraca i pobeđuje...ali ima Putin i svoj scenario šalje Sigala kao svog vernog prijatelja i dolazi do okršaja da bi se potom umešali bajkeri i pobesneli Maks....a na kraju dolazi glavni tabadžija Nebojša Čović i zavodi red.

  • ap0calypto

    17. septembar 2014 | 02:20

    Četvrti nastavak je brutalan. Reke krvi jbt

  • NS Boy

    17. septembar 2014 | 06:37

    Prvi film je imao dobru priču, a ostali nastavci su čista propaganda, pogotovo 3.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA