KAKVA BOMBA: Prelepa Srpkinja zvanično najlepša žena Evrope! (FOTO)

Nakon nacionalnog kvalifikacionog takmičenja, Dijana je otputovala na Filipine, gde se takmičila na izboru mis Earth

  • 25

Srpska misica Dijana Milojković na nedavno održanom takmičenju World Next Top Model 2014 u Bejrutu, ponela je čak dve titule - mis Evrope i mis sporta.

Lepotica iz Ćuprije, koja je studirala dva fakulteta, na završnoj je godini farmacije, a već je završila master studije iz industrijsko-ekonomskog menadžmenta.

Lepotica se čitav život bavi tenisom i plesom, a na izboru je bila miljenica kako publike, tako i organizatora, prenosi "Tračara.com"

Inače, Dijana je 2009. godine učestvovala na Izboru za mis Srbije, gde je osvojila titulu mis fotogeničnosti i plasirala se u top 5, osvojivši četvrto mesto. Nakon nacionalnog kvalifikacionog takmičenja, Dijana je otputovala na Filipine, gde se takmičila na izboru mis Earth.

Pogledajte fotke ove lepotice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIS

    17. septembar 2014 | 21:26

    Cinjenica da devojke bolje prolaze na izborima,koje ne organizuje Vesna De Vinci-Jugovic.

  • MarijaMara

    17. septembar 2014 | 23:30

    Lijepa je. I nisam zajedljiva niti ljubomorna, ali zar sve moraju biti iste? U 90% slucajeva tamnosmedja duga kosa, visina 178-180, 60 kila, napucene i tamnog tena ili iskvarcane. Ja ne znam sta oni biraju na tim izborima, bas sve zene lice jedna na drugu kao jaje jajetu. Zenska jest lijepa, ma prelijepa je. I pametna je, kako navode, ali to mi je ukalupljena ljepota. Ljepsa mi je "mana" na nekom koja istice posebnost tog nekog i daje mu posebnu ljepotu. Sad ce me svi popljuvati, ali bas me briga, tako mislim. I da, ako je ova cura skroz prirodna, onda stvarno skidam kapu koju inace ne nosim. U drugom slucaju, svako moze da se "doradi" i bude lijep. Bar je to danas lako.

  • Loki

    18. septembar 2014 | 01:32

    Sta je ovde lepo? Vestacke obrve , usta , grudi, deluje jeftino

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA