KO JE DOBIO PRVU RUNDU? Evo koliko je ljudi gledalo "Zvezde Granda" i "Pinkove Zvezde"!

Kada je u pitanju šer Grand saopštava da je on bio 27,3 prema 27,1 u njihovu korist. Na drugoj strani Pink je bio za nijansu bolji u riču - od 21 sat, pa sve do ponoći, a u kategoriji gledalaca starijih od 4 godine Pink je gledalo 2.126.788 ljudi, dok je uz TV Prvu bilo 1.988.189 gledalaca

  • 0

Dve najgledanije komercijalne televizije na ovim prostorima, TV Pink i TV Prva, sinoć su imale svoj prvi veliki direktan duel, a ako je suditi po prvim rezultatima -  oni SU GOTOVO IZJEDNAČENI. Ako je suditi prema rezultatima šera pobedu su odneli Grand i TV Prva, dok rezultati riča idu u korist Pinka.

- Iako se zvanični rezultati prvog duela emisija "Pinkove Zvezde" i "Zvezde Granda" očekuju tek u ponedeljak, za sada je sigurno da je više gledalaca u prajm tajmu bilo na "Pinku", dok je šer rejting na strani Granda. Press služba "Granda" objavila je saopštenje u kojem navodi da su rezultati šera 27,3 prema 27,1 u njihovu korist:

Prema zvaničnim rezultatima agencije AGB Nielsen, "Zvezde Granda" bile su u subotu najgledanija emisija sa šerom od 27,3, dok su "Pinkove Zvezde" imale šer od 27,1. Ako uzmemo u obzir činjenicu da su kroz ZG reklame išle punih 36 minuta, dok su u emisije Pinkove zvezde trajale samo 11 minuta, onda ovaj rezultat dobija na jos većoj težini. Svi tačni i relevantni podaci o gledanosti mogu se vrlo lako proveriti kod agencije AGB Nielsen, navodi se u saopštenju Granda.

Kada je u pitanju rič (reach, ukupan domet - prim. ur) od 21 sat, pa sve do ponoći, a u kategoriji gledalaca starijih od 4 godine "Pink" je gledalo 2.126.788 ljudi, dok je uz "TV Prvu" bilo 1.988.189 gledalaca.

Ovu gledanost iznele su emisije "Pinkove Zvezde" i "Zvezde Granda", a konačni rezultati za gledanost najvažnijih projekata Željka Mitrovića i Saše Popovića biće poznati u ponedeljak, posebno pošto poslednjih 6 minuta nije obrađeno (u to vreme na Grandu je išlo proglašenje pobednika, a na Pinku su emitovane reklame).

Press služba Pinka saopštila je da je, prema istim izvorima AGB-a njihova televizija zbirno bila najgledanija u subotu:

- Prema zvaničnom izveštaju AGB Nielsena Pink je je okom jučesašnjeg dana bila najgledanija televizija sa prosečnim udelom od 19,3%. Na drugom mestu je RTS sa 18,6%, a na trećem mestu Prva TV sa 16,6%, navodi se u saopštenju Pinka.

"Pinkove zvezde" počele su sa emitovanjem prošle subote i ostvarile su neverovatnu gledanost u premijernoj epizodi.

"Zvezde Granda", koje su se ove sezone preselile na Prvu dugo godina su bile među najgledanijim TV projektima kod nas.

Pogledajte najbolje jučerašnje nastupe talentovanih pevača u "Pinkovim zvezdama" i najzanimljivije momente u "Zvezdama Granda".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA