MIMA KARADŽIĆ: Neću da uhodim Naomi, ja sam gospodin, ne ide to tako

- Još uvek nisam sreo Naomi u Crnoj Gori, a i da je vidim, ne bih mogao da joj priđem. Devojka nije sa našeg podneblja, ne poznaje me i ne znam da sam ja Mima Karadžić - rekao je popularni glumac i naglasio da bi voleo da sarađuje sa slavnom britanskom manekenkom

  • 19

Popularni glumac Mima Karadžić demantovao je tvrdnje pojedinih medija da uhodi slavnu britansku manekenku Naomi Kempbel, koja trenutno boravi u Crnoj Gori, kako bi joj ponudio ulogu u seriji "Budva na pjenu od mora".

U razgovoru za "Naše novine", on je izjavio da se pripadnicima lepšeg pola ne prilazi tek tako.

- Još uvek nisam sreo Naomi u Crnoj Gori, a i da je vidim, ne bih mogao da joj priđem. Devojka nije sa našeg podneblja, ne poznaje me i ne zna da sam ja Mima Karadžić - rekao je Karadžić za ovaj dnevni list i nastavio:

- Ne želim da je uhodim! Ja sam gospodin, ne ide to tako. Poznajem neke ljude iz tima koji znaju i Naomi, ne bih imao ništa protiv kada bi došlo do saradnje s njom. S obzirom na to da tek od maja sledeće godine počinjemo sa snimanjem novih epizoda serije, videćemo koliko ima to realno. Imam vremena do maja, možda se to desi, pa dođe do dogovora. Zapravo, bilo bi super da se pojavi u nekim scenama u seriji "Budva na pjenu od mora". Za sada je jedino tuča sa Stivenom Sigalom zagarantovana - istakao je popularni crnogorski glumac i objasnio kako je upoznao čuvenog američkog kolegu:

- Upoznao sam Stivena i bili smo na večeri tokom njegovog boravka na primorju. Pozitivan je čovek i jako je duhovit. Pitao sam ga da se pojavi u nekoj od novih epizoda koje počinjemo da snimamo od maja naredne godine. Sigal je obećao da će pogledati neke epizode i razmisliti, a onda je pitao: "A koja bi bila moja uloga?" Rekao sam mu da bi bilo idealno da se međusobno potučemo u nekoj od epizoda. Njega je ta ideja oduševila, tako da nam ostaje da se nađemo i da se muški potučem pred kamerama - zaključio je Mima Karadžić.

(Telegraf.rs/"Naše novine").

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA